EmineT adlı üyeden alıntı

Bu mesajı yazarken gerçekten çok düşündüm sırf üyelerin de kendimin de merakını gidermek için riske giriyorum.

Sayın Backlinkcigeldi

Forumdaki isim soyisim ile ÖSYM sitesinden geçmiş dönemlerdeki üniversiteye giriş sınavlarından ilki veya sonraki YGS LYS yani farketmez video çekerek ve sayfayı yenileyerek sonuçlarınızı buraya koyduğunuz takdirde WM Aracı yönetimine hesabımın dondurulmasına yönelik mesajı iletişim formundan atacağıma söz veriyorum.

Siz videoyu buraya koyduktan sonra ben uzmanı değilim yöneticilerden herhangi birisinin bu video orjinaldir şahıs almıştır derse saniyeler sonra hesabımın kapatıldığını görürsünüz.

Ancak iddianızı doğrulamak yerine forumda insanlara yanlış bilgi veriyorsanız o zaman lütfen siz gerekeni yapın.

Bekliyorum.

Bu mesajın ardından yukarıdaki üyeye benzer atıflarda istediğiniz gibi bulunabilirsiniz. Ancak ben cevabı farklı veririm. Bunu da bilmenizi isterim saygı çerçevesinde devam edelim.

Sizin üyeliğinizin kapatılıp kapatılmaması benim umrumda değil hocam. Arkadaş sırf siyasi olarak zıt düşünceler içerisindeyiz diye iftira atıp duruyor. Yoksa siz üyeliğinizi kapatsanız ne olacak kapatmasanız ne olacak. Bundan banane. Benim size neyi kanıtlama zorunluluğum var? Polemik içinde bile değilsiniz maksat atraksyon yaratmak. Forumda yakın olduğumuz kişiler bunları biliyor zaten benim amacım iftira atan kişi ile. Twitter hesabıma kadar buraya atan bir insanın hangi üniye gittiğimi bilmemesi beni şaşırttı. Kendisinin çok çok önceden banlanması gerekirdi lakin benim görmediğim bir an atmış bunları ben bir konuda kendisiyle tartısırken kendisinden gelen mesajla öğrenmiştim.

Kısaca adımı soyadımı birde fotolu video kayıtlı ösym belgesini size neden atayım? Sizin üyeliğinizin bitmesinin bana ne faydası olacak? :)

Polis olabilirsiniz vs.. vs.. lakin bırakın da forumda kimle tartısıyorsak onunla problemleri halledelim. Burda yiğitlik yapmanın bir anlamı yok. Size cevap dahi vermeyecektim lakin bundan da bir sonuç çıkaracağınız için böyle bir yazı yazayım dedim. Polemik sahibini eski konulardan ben çok iyi tanırım dün uye olduğunuz için yaşanılan polemikleri vs.. bilmemeniz normal.

Lutfen 2li tartışmalarda da araya girmeyin. Olabildiğince nazil bir yorum yapmaya çalıstım umarım derdimi anlatabilmişimdir.