Backlinkcigeldi öncelikle saygı çerçevesinde vermiş olduğunuz cevap için teşekkür ederim.
Şunu belirtmek isterim polislik efelik asla işim değildir herkes mesleğini yazmış kimisi astsubay kimisi gazeteci bende belirttim ayrıca yardımım dokunduğu insanlarda oldu forumda.
Ben diğer üyeyi ilk defa gördüm tanımam etmem eğer kendisiyle görüşmemiz vs. varsa namerdim.
Siz çok ciddi bir iddia ile geldiniz ben de dedim ki bu forumda böyle bir insan varsa bir sohbet edelim yani bugünün şartlarında Fen ve Matematik gibi sayısal zeka gerektiren ki ben sayısalı çok severim full yapan bir insan görünce şaşırdım ama mesleğimde gördüğüm sahte hakiminden tutunda sahte mühendisine kadar insan olunca öncelikle iddianızı teyit etmeye muhtaçtım.
Ben polemiğinize kesinlikle dahil olmak istemem öyle bir amacım da yoktu.
Umarım ben de derdimi ve eminim ki bu merak şuan konuyu okuyan onlarca üyede vardır mesajım bundandır.
İyi forumlar
Şunu belirtmek isterim polislik efelik asla işim değildir herkes mesleğini yazmış kimisi astsubay kimisi gazeteci bende belirttim ayrıca yardımım dokunduğu insanlarda oldu forumda.
Ben diğer üyeyi ilk defa gördüm tanımam etmem eğer kendisiyle görüşmemiz vs. varsa namerdim.
Siz çok ciddi bir iddia ile geldiniz ben de dedim ki bu forumda böyle bir insan varsa bir sohbet edelim yani bugünün şartlarında Fen ve Matematik gibi sayısal zeka gerektiren ki ben sayısalı çok severim full yapan bir insan görünce şaşırdım ama mesleğimde gördüğüm sahte hakiminden tutunda sahte mühendisine kadar insan olunca öncelikle iddianızı teyit etmeye muhtaçtım.
Ben polemiğinize kesinlikle dahil olmak istemem öyle bir amacım da yoktu.
Umarım ben de derdimi ve eminim ki bu merak şuan konuyu okuyan onlarca üyede vardır mesajım bundandır.
İyi forumlar
Hocam mühendislik dediğiniz alan 300 350 puanla bile girilen bir yer yani maksat muhendis olmak ve olmamak değil. Her sene ders verdiğim kişilerle beraber sinav zamanı sınava girer sorulara bakar sadece sayısal bölümleri yaparım. Cumlemde tatlı bir ego durumu vardır ki zaten bunu bilerek yazdım. Fakat o arkadaşla aradaki mevzu bu değil. Sadece sataşmak amacı ve zıttını yazmak amacı ile her zamanki gibi saldırganca bir yorum yaptı ben de kendine bir seçenek sundum. Bu arada istediğim kişiye iddiamı kanıtlarım. Yani size böyle bir zorunluluğum yok. 18 temmuzda üye olmuşsunuz ben bu forumda kaç ************** ihbar ettim yönetime banlandı tekrar tekrar hesap açıp geldiler. Buradaki ana fikir bir insanı tanımadan iftira atmak. Bana pm atıp sorsa ben kendisine zaten cevap vereceğim. Fakat bu şekilde sanki atmak zorundasın yoksa yönetim seni banlar iddianı kanıtla gibi cümleleriniz hiç hoş değil. Sadece ve sadece bir kadin olduğunuzdan ötürü sert cümleler kullanmaktan kaçınıyor bu tartışmaya burada nokta koyuyorum. Yok integral bilmez yok sallıyor falan çok sığ cümleler. Kendisi gelse videolu olarak integral da çözecektik. Bu durum beni çok üzdü ama gerek lisede gerek ünide matematik ve feni çok iyi yapıyorum diye bunu olağanustu bir durummus gibi karşılayan nadide insanlarsınız bu polemikten daha fazla garip. Benimle iş yapan insanlar bilir ticaret puanından da ilandaki yorumlardan da bellidir benim için dürüstlük her şeyden onemlidir. Fakat bu demek değil ki kendimi herkese kanıtlamak zorundayım. Benim sadece cümlelerim beni bağlar bir başkasının cümlesindeki eylemi yerine getirmek zorunda değilim.
Ha bu arada ne isterseniz düşünebilirsiniz. Bu siteye girip yorumu okuyup siteyi alta alıp hayatıma devam ediyorum.
Arkadas birden fazla sefer bunu yaptığı için ona bu derece celallendim. Yoksa üniyi bile tutturamayan adam burda bana posta koyuyor ne yapayım ona da her seferinde belge mi atayım? Yabancı dil biliyorum diye serfitika mı atayım? Bunlar forumda bana duyulan saygınlığımı arttıracak? Sadece saygısızlığa ve iftiraya tahammülüm yok. Hepsi bu.