Liselerde Öğretmenlere Saygı Yerlerde.
Sınavlara Belki Tutar Umuduyla Girenler Hat Safhada

Sınavlar Bölünmeli Meslek Lisesi ve İmam hatip Okuyanlara Ekstra Puan verilen sınav yapılmalı.

Ben meslek çıkışlıyım. Biz kültür dersleri binasına misafir gibi giderdik. Ama bölümde çok iyiydik. Evden çok okulda vakit geçiriyordum. Haftada 45 saat ders. 2 Gün 10 Ders, 1 Gün 9 Ders, 2 Gün 8 Ders

Bakın sürekli aynı işi yaptığınız iş yerinde bile bu vakitler uygulanıyor ve yorgun oluyorsunuz. Okulda sürekli yeni bilgi alıyorsunuz buna kafa dayanmaz. Ve sorumlu olduğunuz sınavla alakalı derslerle alakanız yok denecek kadar az.

Üniye gel yine matematik Fizik Kimya gör. Yeter be. Ben Bilg. Müh. olcam yav. 10 sene ne diye Fizik gösteriyon. Tamam Fizikçide lazım bize ama beni bırak kardeşim bırak ki herkes bir alanda ustalaşsın.

Bu sistem Avrupayı taklide çalışmamızdan kaynaklanmaktadır. Avrupa'daki bilim adamlarının isimlerini ezberlettirip İbni-sinayı anlatmamaktan kaynaklıdır. Fergani anlatmamalarından, Yunus Emre'yi anlatmamalarından, Sultan Fatih'i anlatmalarından kaynaklıdır.

Bize hep Avrupalı bilim adamlarını anlattılar bizde adamlar yapıyor yaa dedik. Yaptıklarımızı anlatsalardı da bizde daha iyi yaparız deseydik.

İnanın şuan okullarda projeksiyonlara sadece Youtube, Udemy gibi platformlarda ki hocaları dinletseler yeterde artar bile.