Sitesinin çok fazla eksiği var tabi doğal olarak. 12 yaşına göre çok iyi bir iş çıkarmış. Bende websitesi yapmaya, aynı yaşta SMF ile başlamış, sonrasında derslerimden dolayı uzun süre ara vermiştim.

O zamanlar Adtech reklam firması çok yaygındı. Banka hesabım olmadığı için annemin hesabına geliyordu kazançlar. Hatta bir gün annemi zorla bankaya gitmeye ikna etmiş, kazancımı kontrol ettirmiştim. Annem bankaya rezil olmuştu tabi. Banka görevlisi '' 0,40 kuruş hesabınıza para gelmiş, geçen ay ise 0,60 kuruş gelmiş '' demişti.

Yıllık 10 lira masrafla açtığım forum sitenin pagerank değerini 3'e kadar getirmiş ve *** üzerinden 20 liraya satmıştım. Sonrasında veritabanını kaybettiğim için siteyi sattığım adama gönderememiştim. Adıma ************** konusu açılmıştı. Tabi daha sonra veritabanını bulup gönderdim ve konu silinmişti. :)

6tel çok yaratıcı bir domain olmuş. Küçük kardeşimize önerim; biraz da site hızıyla ve istek sayısıyla ilgilenmeye başlaması. Sitesi 333 istek yapıyor açılırken. GTMetrix testi yaparak, hepsini tek tek kontrol etmeli. :)