osidosi adlı üyeden alıntı

kahkaha attım. paypalın türkiyeden çekilmesi tamamiyle rezilliktir.. paypal türkiye de yasaklanınca zerre zarara uğramaz, kaybı olmaz, umrunda olmaz. olan sadece türkiye deki, on binlerce paypal ile iş/alış veriş/ödeme yapan insana olur, oldu da. tüm dünyada popüler olan paypal ın türkiyede yasaklı olması ya da denilene göre verilerini onca ülkeyle paylaşıp türkiye ile paylaşmak istememesi rezillik değil de nedir? bırakın bu işleri.. wikipedia nın bile yasaklı olduğu bir ülkeden bahsediyoruz. orta doğu bataklığına batmaya devam, her anlamda...

Cevap vermek gerçekten çok isterdim ama sizin üslup ve düşünceleriniz hakkında yazmaya gerek duymuyorum diyebilirim. Neden bu kadar Türkiye konusunda üzerinde yaşadığınız topraklar uğruna atalarımızın canını ortaya koyduğu Bayrak konusunda yapıcı fikirlerde bulunup ülkemi nasıl ileriye bir adım daha çıkartırım veya mutsuz olsanız bile bunu daha usturuplu bir dil ile söylemek varken yaşadığın toprakları Rezillik ile birleştiriyorsun senin Ülkeni tanımayan bir kurum veya kuruluşu destek tarzında mesaj yazıyorsun anlamıyorum ama düşüncen ve zihniyetine saygı duyuyorum.