3rdi91
Alonebusinessman
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yönetim Bilişim Sistemleri Uzm
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
3 ay önce facebook hesabımı tamamen sildim. Çok sıkılmıştım şahsen çevremde bir çok arkadaş da aynı konuda hem fikir.
Şirket olarak demiyorum sosyal ağ olarak sizce facebook kapanır mı?
Evet 2 milyardan fazla kullanıcısı var zor gibi görünüyor ama son zamanlarda bambaşka hale geldiğini düşünüyorum.
Reklamlar, kişisel bilgileri kullanmak vb.
Konu ile ilgili bilgi ve düşüncelerinizi merak ediyorum.
http://accastay.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** Ş**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Bence komple değişecek nasıl? tamamen konu olarak değişecek çünkü Facebook bir zamanların en çok kullanılan sosyal medyası.
Sürekli birşeylerde tuturmaya çalışıyor şuanda facebook live var mesela aynı twitch gibi ama tutar mı? Bence tutmaz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Herkez hata yapabilir, pardon herkes. | ibocum.com
Ucube
HAKKSIZSIN!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
19, (%100)
Kapanmaz ama yerinde sayar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** H**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Hocam ben sen kullanmıyoruz diye kapanmaz. Ben de Facebook'u terkedince yakında kapanır baksana kimse takılmıyor diyordum ama hiç de öyle bir niyeti yok. Fazla karmaşıklaşmış olması bizim canımızı sıkıyor ama diğer ülkelerde Facebook daha yeni başlıyor. Türkiye biliyorsunuz hızlı tüketen bir ülke. Ayrıca sosyal medya kullanım oranı da hayli yüksek bir ülkedeyiz. Bizimkiler çoktan bitirip sıkıldılar ama Facebook bitmez.
2 kişi bu mesajı beğendi.
.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Değişime mutlaka gidecekler. Mynet, Msn zamanın fenomenleriydi. Ne oldu ya el değiştirdi ya da geliştirmeye gitti.
xLyra
Göründüğü gibi değil..
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bizim ülkemizde Facebook'un kullanıcı sayısı azaldı bu facebook'u etkiler mi bilmem ama bünyesinde bulundurduğu diğer büyük firmaları da gözardı edersek facebook kapanmaz,şekil değiştirir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Ogrenci
-
-
Ad Soyad
A** M**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Facebooku kişisel verileri ihlal ettiği için bırakacaksan sosyal medyayı tamemen bırakmalısın. Instagram, Whatsapp da Facebook hizmeti.
Facebook düşüş yaşadı ama ölse bile sadece gruplarda takılanlar sayesinde ayakta kalır, öyle bir durum olacagınıda sanmıyorum. Facebookun aktifliğini yitirme sebebi mobil teknoloji ve mobil uygulamalar.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
3B Modelleme
-
-
Ad Soyad
I** G**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
İstatistiksel olarak konuşmakta fayda var. Bir ara araştırmıştım hem kullanıcı olarak düşüşte hem de borsada.
worldww
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Mark asla Facebook'un kapatılmasına izin vermez. Gerekirse Instagram ile Facebook'u birleştirir, milyarlar ortaya koyar ancak Facebook kapatılmaz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Web-Developer
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Sosyal bilimleri matematiğe uyarladığımız zaman ortaya bir denklem çıkar: Çöküşün büyüklüğü ve hızı, şirketin büyüklüğüyle doğru orantılıdır. Facebook şuan bir dev ancak magazinel olarak bu gibi haberlerin artması çöküşü hızlandıracak. Nitekim insanlar, bu kadar büyük yapılardan kusursuzluk bekler ve Facebook bu hakkını doldurdu. Eski yılları hatırlayın. Facebook'da videolar paylaşılırdı, oyunlar oynanırdı, herkes bir sayfa açardı. Şuanda bu sitede Facebook'u (işi haricinde) eskisi kadar sık kullanan insan sayısı bile bir elin parmaklarını geçmez. Büyük ve popüler sayfalar bile artık Instagram ve Youtube'da yer edinmeye çalışıyor.
Facebook bence şuanda tamamen yan ürünlerle Facebook'u ayakta tutmaya çalışıyor. İnsanların çoğu artık Facebook'a değil Instagram'a fotoğraf atıyor. Neredeyse hepimiz Messenger değil WhatsApp kullanıyoruz. Videoları Youtube'dan izliyor, müziği Spotify gibi programlarda dinliyoruz. Facebook şuanda kitlesinin büyük çoğunluğuna ne görsel, ne işitsel ne de iletişime dair bir hizmet vermiyor. O halde niye hala var? Yapabilecekleri tek şey Instagram gibi, WhatsApp gibi satın almak. O da bir yere kadar. :)