YakupYLDZ ben biraz geç kaldım konuya ama olsun :D Arkadaşıma veya kardeşime başarılar dilerim, önünde uzun bir yol var. Umarım her şey dilediği gibi olur.

Ayrıca gözüme takılan bazı yorumlara hızlıca cevap vermek istiyorum:

Forumda neden yaş sınırı var?
Ben otomobil sürmeyi 14 yaşımda öğrendim ama babam ya da devlet bana "Sen kullanıyosun taam ya, al sana ehliyet" diyerek beni yollara salmadı :) Kurallar topluluğun genel düzeni için alınır. Ayrıca şunu unutmamalıyız: WM Aracı yönetimi 18 yaşının çok çok altında birçok kişinin üyeliğini onaylıyor. Bu arkadaşların bir kısmı ortama ayak uydurmayı başarıyor. Başaramayanlarınki 18 yaşına kadar askıya alınıyor. Bu arkadaşımız muhtemelen başaramamıştır.

Ben de WM Aracı'na 18 yaşımdan küçükken kayıt oldum ama hiçbir sorun yaşamadım. Ayrıca hiç yasaklanmadım veya uyarı almadım.

BertuğErdem ve birkaç arkadaşımız yorumlarımı sert, yelsiz veya ağır bulmuş. Bulabilirler. Neden bulmasınlar ki? Bunlar benim yorumlarım ve şahsi düşüncelerim. Ben WM Aracı markası adına yaptığım yorumlarla kendi yorumlarımın arasına daima ince bir çizgi çekiyorum :) Ve fakat rakamlar ortada. Bu işlere hevesli kişilerin sayısı her geçen gün artmıyor, azalıyor. YouTube'daki gerzekleri izleyerek, bilgisayar oyunlarında zaman öldürerek (geçirmek demiyorum) sadece tüketici haline gelen büyük bir kitle var. Yine de dediğim gibi bunlar benim kendi düşüncelerim.

Okan_IŞIK telefon numaranızı güvenlik nedeniyle herkese açık paylaşmamalısınız.