negiu adlı üyeden alıntı

Şu her fırsatta devleti, milleti yermekten vazgeçin artık.
Paypalın her avrupa ülkesinde sunucuları varken, Türkiye'de de kanunda yapılan değişikliklerle ve paypal üzerinden yapılan harcamaların takibi ve vergilendirilmesi için Türkiye üzerinden yapılan işlemleri Türkiye'deki sunucularda tutması istendi ve süre tanınmasına rağmen adamlar tiye bile almadı. Biz de ooo ne güzel mi deseydik.

Wikipediada girilen içerikler kullanıcılar tarafından oluşturulur, açık kaynaklıdır. Zaman zaman bu platform üzerinden çok güzel propaganda yürüttüler. Kaldırılması istenilen içerikleri adamlar kaldırmadı bile. Kaldırılmayınca da o içeriklere Türkiye'den erişim engellendi ve gel bakalım Türkiye'de bir ofis aç dediler ne oldu peki, açtılar mı Türkiye'de ofis?

Türkiye hukuk devletidir. Eğer Türkiye'de bir faaliyet yürüteceksen hukuk kurallarına uymak zorundasın.



bu kaçıncı oluyor.. okuma ve anlamayı güçlendirmenizi şiddetle tavsiye ederim, lütfen.

ben diyorum ki diğer ülkeleri ciddiye alan kurumların kendi ülkemizi zerre kadar ciddiye almaması, bir itibarı olmaması, umurlarında dahi olmaması başlı başına bir rezalettir. çağdan ve dünyadan kopukluktur.

neden bu böyle olsun neden ciddiye alınmasın türkiye? bunu mu hak ediyoruz biz? hadi bakalım almanya ya ona buna aynı şeyi yapabilsinler, yapamazlar çünkü bir itibarları var. bizim ülkemizin neden yok kardeşim? paypal diğer milletlere ofis açıyor da ülkemizde neden açmak istemiyor, buyur açıklayabilin.. aman büyük resmi unutmayın ama.

Edit: bu arada devleti, milleti yerdiğimiz yok. devlet geçiçi hükümetler değildir. bunun bir farkına varın. var olan sistemsel sorunları ve ısrarla çözülmek istenmemesinden, ciddiye alınmamaktan bahsediyoruz, devlet, millet deniliyor.. çok garip kafalar vallahi.