Kiroglumarket adlı üyeden alıntı

her zaman diyorum siyonistler menfaat aldıkları hiç bir uygulamadan vaz geçmezler. Faceebook bir siyonist istihbarat sitesidir. Ve bundan kolay kolay vaz geçmezler .


ogzhntr adlı üyeden alıntı

Ben onu bunu bilmem çok da gerekli değil illa kullanacaksak devlet tarafından kapatılıp yerli imkanlar doğrultusunda yerli bir sosyal ağ kullanmalıyız Kiroglumarket 'e katılıyorum.


En sevdiğim şey de tüm halkımızın Dünya'yı yöneten güçlerden, tüm komplo ve kumpaslardan böylesine haberdar olup Amerika'nın/siyonistlerin oyunlarını açığa çıkarması. Kahvehanelerde bunlar konuşulur ardından gizli bilgiler denir falan :). Bunları düşünüp böylesine bağlanırken hiç yorulmuyor musunuz?

ogzhntr bizzat telaffuz ediyorsunuz "sosyal" kelimesini. Sosyal kelimesi ne anlama gelir? Toplum, halk anlamına gelir öyle değil mi? (Bkz: Sosyal kelimesinin etimolojisi)
Sosyal ağlar halkın seçtiği, halktan birilerinin kurduğu ve halktan birilerinin yönettiği ağlar olarak kalmalıdır. Devletin bir sosyal ağı kapatması sansürdür. Kendi desteğiyle bir ağ kurması ise düpedüz aykırılıktır. Devlet teknolojiye ille de el atmak istiyorsa Govtech alanına yatırım yapabilir veya E-Devlet'i geliştirmeye devam edebilir ancak kimsenin üyelik esnasında okumadan onayladığı koşulların devlet tarafından yazılmış yasa niteliğinde metinlerin olduğu bir sosyal ağı isteyeceğini sanmıyorum. TC kimlik numaramla giriş yaparak her an tüm verilerimin devletçe takip edilmesini de istemiyorum.