Arkadaşlar bir süredir gözüme çarpan bir konu var. Artık haber siteleri yani Türkiye'de ki haber siteleri artık amacı dışına çıkmaya başladı.
Haber siteleri yabancı ülkelerde sadece haber yayımlayan siteler olarak görülse de Türkiye'de eğitim, sağlık, bilişim ve benzeri konular da da içerik üreterek o kategorilerde ki biz internet sitesi sahiplerinin ekmeklerine kan doğramaktadır.
Bakın en küçük örneğinden "hemşirelik taban puanları" yazdığımızda belirli eğitim ile ilgili sitelerin içerikleri çıkardı. Fakat şimdi "güya" haber siteleri her zaman ki gibi çok bilmişlik yaparak bu konuya da el atmışlar.
Aynı şekilde sağlık sektöründe de son yıllarda artan bir şekilde salak saçma içerikler üreterek sağlık sektöründeki hocalarımızın da google'da değer kaybetmesine sebep oldular.
Google'ın haber sitelerine tanıdığı ayrıcalığı açgözlü bir şekilde kullanmaktan kaçınmıyorlar.
Şu sıralar pek bi nefretim haline gelmiş ve gözüme çok batmaya başlamıştır. Özellikle indeks arttırmak için her türlü saçmalığı yapan belirli haber siteleri var bunların isimlerini vermeyeceğim.
Sizlerin görüşlerini merak ettim bu konuda. Kolay gelsin.