Merhaba arkadaşlar. Dün itibariyle *** üzerinde açtığım bir şikayet konusu, ilgili moderatörün SAÇMA KONU AÇMAYIN şeklindeki dengeden yoksun ithamıyla haksız bulunup kapatıldı. Son zamanlarda *** kayışı koparttı zaten. Haksız da olabilirim belki ama uslup RAYDAN çıkmış! Sizin de değerlendirmenizi isterim.

Bir üye ile 3 aylık link anlaşması yaptık. Uzun vadeli çalışmak istediğim için fiyatı uygun tuttuğumu belirtmiştim ve kişi de başka bir link alınmaması şartıyla yayınlanmasını istemişti. Bunu da kabul ederim anlaşmayı yapmıştık.

Mayıs ayında biten anlaşma nedeniyle anlaşma bitmeden 10 gün önce uzatma/sonlandırma konusuna istinaden bilgilendirme mesajı attım. Kişi dönüş yapmadı ve online da olmadı haftalarca, akabinde yine pm attım, cevap yok. Ara dönemde giriş çıkış yaptığını fakat buna rağmen cevap atmadığını gördüm.

Neredeyse ikinci uzatma gelecekken tesadüf online yakaladım ve pm attım. Cevap şu;
Link çalışmaları durdu hocam, iyi çalışmalar.

Şikayet konusu açıp 80 günlük ödemenin yapılmasını istedim. İlgili arkadaş; "insanlık hali, dönüş yapmamış" demiş. Moderatör ise biz anlaşma süresine bakarız, böyle saçma konu açmayın diye kilidi vurdu. Özelden kendisine hakaret etmeden konuyla ve davranışıyla ilgili mesaj attım ve bu öfkeyle beni de banlarsınız dedim, 10 gün uzaklaştırmayı yedim.

Yahu hakkaten haksız mıyım? Kişinin linkini anında kaldırmak mı doğru olan? Belki zaruri bir nedenle dönüş yapamadı, bunu kesinleştirmeden nasıl kaldırayım linki, niye sitesinin zarar görme ihtimaline neden olayım?