Mfa95 adlı üyeden alıntı

Hocam bu yazınızı okumuştum. Jnews'i tercih ederken sizin yazılarımızdan da faydalanmıştım. Thesis tema çok iyi fakat sade. Haber / magazin tarzı tema için ne önerirsiniz. Kusura bakmayın konuyu baltalamak istemiyorum

Hocam hız ve seo açısından en iyisi olsun istiyorsanız Thesis framework veya Genesis framework. Bu iki firmada hız ve seo'yu en ön planda tutuyor. Thesis tasarım açısından çok esnek, biraz css ve html bilgisi ile istediğin gibi tasarlayabilrsin. Tek sorun Thesis biraz içine kapanık, her eklentiyi yükleyip kullanamazsın, kırmızı çizgileri var. Bu benim için iyi bir şey ama sizi rahatsız edebilir. Genesis bu konuda esnek, bütün popüler eklentilere %100 uyumlu.

Bunların dışında kullanacağın bir tema var mı diye sorarsan kesinlikle JNews derim. Çok hızlı gelişiyor ve hız testi sonuçlarına önem veren bir geliştirici kadrosu var. JNews çok hızlı bir temadır demiyorum ama rakiplerine göre bu konuya daha çok önem veriyormuş gibi. http://support.jegtheme.com/2017/11/increase-google-page-speed-for-jnews/