Adamlar kendilerinden olmayan herkesi gayrı milli ve vatan haini olarak görüyor. Ahahah ironiye bakın ya. Dolar 1 lira küsürken ülke aldılar yanlış yönetimle dolar 5 lirayı geçti hala gayri milli diyorlar. İsrailden gelen tohumla besleniyor çin sarımsağı yiyip arjantin mercimegi pişiriyor hala gayrı milli diyor. Trump başa gelince bu kitle sevinçten havalara zıplıyordu yandaş gazeteler manşet üstüne manşet atıyordu ne oldu?
Ülkede satılmayan kurum mu kaldı hala karşı düşüncedekilere gayrı milli diyorlar. Akıl alır gibi değil. F35ler için amerikaya muhtaçsın, s400 için ruslara muhtaçsın. 2 nükleer santrali bile yaptıramıyorsun birini rusa birini çinlilere verdin yetmedi çinden 3 5 milyar küsür kredi alındı. Her ay cari açık bir önceki ayı geçiyor ama size karşı düşünen tüm bu yanlış politikaya karşı çıkan kitle gayrı milli siz millisiniz öyle mi?

Hollanda ile çıkan kaosta portakal bıçaklamaktan israil ile çikan kaosta kola dökmekten başka ne yaptınız. Hadi çeksinler resti papazı müebbet hapse yatırsınlar ne oldu cezai yumuşamaya gidildi? Fetö başarılı olsa CIA başina geçecek dediğiniz adam neden krallar gibi ev hapsinde ağırlanıyor? At müebbete cezasını sonuna kadar çeksin neden çekince var? İncirliği kapat f35leri iptal et hadi milliler destek verin de iktidar yapsın bunları şeref sözü size destek vereceğim.

Neyse neyse

Bence de dolara abanın. Bu kafa ile dolar kurunda 10ları görür bu ülke.

40 milyarı olan ülkenin 4te 1ini alır diyor adam biz hala neyi tartışıyoruz di mi? Açık açık satışa davet ediliyor. Buyurun size millilik 5 6 milyarder birleşse 160 milyar verseler ülkedeki tüm şirketleri yani ülkeyi alabilecekler yani
https://m.wmaraci.com/forum/guncel/musiad-baskani-kurda-4-30un-ustu-kopuk-520275.html