Ucube adlı üyeden alıntı

Backlinkcigeldi isin zor reis valla kim senle anlasamazsa seni kotuluyor :D

Hayatta herkes tarafından seviliyorsan bir sorun var demektir dostum. Bu hayatta seni sevenler kadar sevmeyenler de olacak ki doğru yanlışları göresin. Herkesin sevdiği bir kişi ya zorbadır ya da menfaat uğruna saygı duyulan acınılası bir insandır. O yüzden beni sevip sevmemeleri mühim değil. Lakin söylediklerimi yalanlayacak argüman üretip kaliteli bir tartışma ortamında fikir sunamıyorlarsa söylediklerim kelimesi kelimesine doğru olduğundandır. Buradaki yorum konuya yapılan bir başka yoruma istinaden verilen cevaptır.
Kendi gibi düşünmeyenlere, kimse vatan haini ya da gayrı milli diyemez. Bir insanın vatan sevgisini, inançlarını ya da inançsızlıklarını sorgulamak kimsenin haddine değildir. Bu türlü durumlarda da çekinmeden cevap vereceğim. O yüzden pek takmıyorum bu durumları.

Neyse ki hayat sınav kağıdı gibi değil , 3 yanlış bir doğruyu götüremiyor.

Forum kurallarina harfiyen uyan yönetimin kaldırmadığı konularda dahi problem çıkaran kişiler var, gerçekleri duymak bu tür bir tepkiye sebebiyet veriyor demekki.

Siyasi bir yoruma cevap verdim bunu geçecek olursak benim açtığım ekonomi konularında haber konularında zerre siyaset yok zaten yönetim bu yüzden konuları kaldırmıyor. Fakat resmi kurumların verileriyle de konu açsam konulara sürekli bir saldırganlık hakim. Bir veri sunmuyorlar, karşıt bir argüman geliştirmiyorlar sadece vatan haini, felaket tellalı gibi kalıpsal ve efor gerektirmeyen zihini çalıştırmayan cümleler kuruyorlar.

Neyse neyse uzatmayacağım daha fazla. Ben takmıyorum sen de takma. Lozan 2023te bitecek temalı bir yazıyı beğenen kitle beni yerden yere vuran kitle bundan gurur onur duyarım. Mesajın üzerine bir açıklama yapma gereği duydum.

Edit: Cümleler şahsi değil genel üzerine kurulmuştur.