YakupYLDZ adlı üyeden alıntı

Atatürk düşmanlığı yapıp, cahil cüheylan konuşanları da buradan şikayet edebiliyoruz. Bu ülkenin düşmanları tek PKK, FETÖ, ÇETÖ değil. Atatürk düşmanları da ülke düşmanıdır.

Maalesef toplumda belli bir kitle edinip alenen Atatürk düsmanlığı yapan videolar çekip atan, ve bir kimselerin ardına saklanan da pek çok kişi var. Hakkında twitterda dünya listesine tag sokulsa da, imza kampanyaları düzenlense de bu kişilere ne yazık ki bir yaptırım uygulanmıyor. En son biri sizi bu topraklardan sileceğiz dedi mesela alenen tehdit edip iç savaş çığırtkanlığı yaptı lakin hiçbir şey olmadı. Isim vermek gerekiyorsa fatih tezcan mesela. Aynı zamanda zamanında fetöyü öven tweetleri de vardır. Fetöyü dinlerken gözyaşlarım çorbama akıyordu diyordu kendisi. Internetten bulabilirsiniz bunu da.
https://twitter.com/KacSaatOldu01/status/1018799738941001729?s=19

Şimdi bu adam hakkında bir soruşturma neden açılmıyor. Kim pkk destekcisiyse kimin fetöyle en ufak zerre kadar da olsa bağı varsa kim MUSTAFA KEMALE(Kemalistler diyerek) hakaret ediyor ve küfüre varan söylemler içine giriyorsa 3üde aynı kefeye konmalıdır. 3 u de vatana ihanettir.

Kendisi alenen ATATÜRK'ü ingilizlerle anlasan bir hain olarak suçlamaktadır. Bu adam aylardır bu söylemler içinde hiçbir ceza aldığını görmedim duymadım.
https://twitter.com/fatihtezcan/status/916734561916260352?s=19