Selamun aleyküm değerli wmaracı sakinleri;

Sizinle beraber epey bir zaman geçirdim fakat farkettim ki uzun uzun hakkımda yazısı yazmama rağmen forumda kendimi tanıttığım bir konu açmamışım. :)

Bildiğiniz üzere bugün Kat. Mod. olarak göreve başladım. Bunu da fırsat bilerek kendimi tanıtmak adına bir ufak bir konu açmak istedim.

Adım Abdul Samet Yıldırım. Özellikle web yazılım dilleri başta olmak üzere webmaster konusunda baya meraklı biriyim. Hergün yeni bilgiler öğrenmek ve elimden geldiğince bildiklerimi öğretmek bana keyif veriyor.

Her zaman, asıl amacım foruma katkı sağlamak, değerli hocalarımdan olabildiğince bilgi koparmak, bildiğim konular hakkında dilim döndüğünce bilgi vermek ve yeri geldiğinde düşüncelerimi paylaşıp keyifli vakit geçirmek oldu. Fakat sizinde bildiğiniz üzere hatasız kul olmaz. Bundan dolayı farkında olmadan kalbini kırdığım, incittiğim veya kötü davrandığım biri varsa gerçekten samimi bir şekilde binlerce kere özür diliyorum.

Bu günden itibaren bana verilen bu görevi olabildiğince layıkıyla yapmaya çalışacağıma söz veriyorum. Bir kusurum olursa, unutmayın bir mesaj uzağınızdayım. :)

Sizlerden sadece bana karşı olan ön yargılarınızı bir kenara bırakmanızı ve wmaracinın bizlere sunmuş olduğu bu aile ortamını daha iyi seviyelere taşımak için yardım etmenizi istiyorum. Yardımını esirgemezsen minnettar kalırım. :)

Herkese hayırlı akşamlar ve iyi çalışmalar dilerim. :)