Growthingtr adlı üyeden alıntı

Yeni görevinde başarılar dilerim. Cansın kardeşim. İnşallah dostluğumuz hep böyle devam eder :)

Eyvallah dostum. Sende aynı şekilde muhteşem birisin. Yorumun için çok teşekkür ederim.

hkccrn adlı üyeden alıntı

Hayırlı olsun kardeşim. Her konuda mesajlarinla verdiğin bilgilerden de istifade ettik. Umarım daha iyi yerlerde de görürürüz seni. Tebrikler 👍👏👏👏

Teşekkür ederim kardeşim. Yararım dokunabildiyse ne mutlu bana. :)

KomanBeğrek adlı üyeden alıntı

Kardeşim bunu gercekten hakketin şuan telefondayım yoksa 500 satır yazardım ne diyeyim sevgilime vermediğim değeri sana veriyorum. 😁😂 Sen adamsın.

Eyvallah kardeşim. Aynı şekilde wmaracinin bana kazandırdığı paha biçilemez insanlardansın. Yorumun için çok teşekkür ederim kardeşim. :)

moris adlı üyeden alıntı

Aleyküm selam hocam, göreviniz hayırlı olsun başarılar :) İyi çalışmalar :)

Teşekkür ederim hocam. İnşallah anlımız akıyla görevimizi yapabiliriz. :)

theredor adlı üyeden alıntı

Hocam gerçekten de forumda her konu altında yorumunuzu görmek mümkün. Bence kat. Mod olmayı hak ettiniz. 3 bin den fazla yorumunuz var. Daha önce sizinle ticaretimiz de oldu ve baya iyi geçmişti. Umarım bu şekilde devam eder...

Çok teşekkür ederim hocam. Sizlerin gözünde yer edinebildiysem ne mutlu bana :)

HakanYAVAS adlı üyeden alıntı

Görevinde başarılar güzel insan :)

Teşekkür ederim güzel insan. :)

Marstyson adlı üyeden alıntı

Tek sorum var hakim bey . Kat. Moderatör ne demek . Kaç dakikadır kat. Açılımını tahmin etmeye çalışıyorum

Merhaba hocam. "Kat. Mod." açılımı "Kategori Moderatörü" benim hatam biraz bilgi vermeliydim. :)

Kategori Moderatörünün asıl amacı WM Aracı'nı düzenli ve temiz bilgi paylaşımı yapılan bir webmaster platformu haline getirmek. Ticaret kısmında da kategorilerin düzenli ve doğru kullanılmasını sağlamak ve ticareti arttırmak. :)