Bir bayan olarak kasılmayacak o kadar konuya duyar kasılırken buna duyar kasan üyeye neden böyle tepki verdiğinizi anlayamadım. Bugün araba reklamından dondurma reklamına klima reklamından gofret reklamına kadar bayanları öne süren reklam planlayacılara zaten kimsenin lafı da sözü de yok nede olsa para kazanıyorlar. Erkek olsun bayan olsun bir insanın vücudunu bedenini öne sürerek ilgi çekmeyi amaçlayan ve ürününü bunu üzerinden pazarlayan ne kadar reklamcı varsa hepsine selam olsun.
Ben her konuya duyar kasanlara da bu tarzda tepkimi yazarım. Gerek burası olsun gerek sosyal medya hiç fark etmez. Sırf iki beğeni almak için, saçma şeylerle övünmeye, duyar kasmaya gerek yok. Hiç kimseye zorla bir şey yaptırmıyorlar o araba reklamında çıkan bayan da kendi rızasıyla çıkıyor dondurma reklamına çıkan da. Sadece benim zoruma giden şurada 3-5 kuruş kazanmak için web master forumunda bilgi ediniyor, birisi gelipte gurur duydum diyor. Ya neye gurur duyuyorsun kardeşim? Gurur verici bir şey mi bu? Tek başarımız bu mu? Sen bununla gurur duyarken başka insanlar nasıl iyi hizmet veririm, nasıl gelir sağlarım, nasıl para kazanırım ülkeme para sokarım diye düşünüyor. Şimdi bu arkadaş hostingi gidip yurt dışındaki firmalardan alacak sonra neden Türk lirası değersiz.