lostyazilim
tr.link

Felçli Adam Gözleriyle Tweet Attı

3 Mesajlar 867 Okunma
acebozum
tr.link

Meric Meric Atam izindeyiz! Kullanıcı
  • Üyelik 11.05.2012
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Computer Engineer
  • Konum Burdur
  • Ad Soyad M** G**
  • Mesajlar 696
  • Beğeniler 413 / 115
  • Ticaret 22, (%95)
Merhaba dostlar,

Sabah YazarKafe.com’u açtım ve yazılan yazılara bakıyordum. “Felçli Adam Gözleriyle Tweet Attı” yazıyordu. Merak ettim ve okudum. Bu okuduğum yazıyı sizlere düzenleyerek yazmaya çalışacağım.Sanırım bir çoğumuzun Twitter hesabı vardır. Twitter son sürat ile kendini geliştiriyor. Geçtiğimiz haftalarda logosunu değiştiren Twitter şimdide ilginç bir olayla karşımızda. 2005 yılında felç geçiren Tony Niclinkson‘ ın boyundan aşağısını hissetmiyor. Felçli olduğu için zor bir hayat geçiren Tony Niclinkson giderek hayata küsmeye başlamıştı. Ancak Twitter tarafından geliştirilen özel bir sistemle Göz Bebeğinin hareketi ile seçilen harflerden cümle oluşturuyor. Sistem göz kırpılması ile istenilen komutu gerçekleştiriyor. Tony Niclinkson‘ın şu an yaklaşık 15 bin takipçisi var. Twitter ile iletişime yeniden başlayan Tony Niclinkson‘ın biraz daha hayata bağlandığı bildirildi.

İşte Tony Niclinkson‘ın ilk tweeti;

Tony Niclinkson’un Twitter’ı için tıklayın..

Yazı ShiftDelete.net sitesinde alınarak düzenlenmiştir..

Kaynak

elektronikssl
webimgo

EftalBulut EftalBulut WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** B**
  • Mesajlar 836
  • Beğeniler 106 / 217
  • Ticaret 180, (%100)
Vay be .

spyhepyek spyhepyek Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 30.04.2012
  • Yaş/Cinsiyet 2024 / E
  • Meslek Webmaster/Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 326
  • Beğeniler 55 / 85
  • Ticaret 1, (%100)
Tony Niclinkson'ın bir videosunu daha izlemiştim. Tekniklerin ve teknolojinin bu denli gelişmesi, insanlık adına gerçekten mutluluk verici bir olay. Nihayetinde her insan bu duruma adaydır. Çok başarılı, çok beğendim.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al