mustafa1364 adlı üyeden alıntı

Kapattınızmı peki hocam devam ediyonuzmu

Hocam siteyi açtığım zamanlar sinav zamanlarimdı
site ile pek fazla ilgilenmiyorum o yüzden ilk sitemin adsensesini satıp kapattım, ikinci sitemi ise komple sattım halen daha sattığım kişi uğraşıyor site ile ama vazgeçip kapattığım içinde pişmanım. Ama hayırlısı şuan tekrar bir blog acma düşüncem var. Ancak bu sefer sadece işim blog olacak baska bir işim olmayacak sadece o blog için çalışacağım. Bu arada ilk iki siteyi nasıl tuturdun diye belki sormak istersiniz şahsen ben olsam sorardım o yüzden size ufak bir bilgi vereyim. Kaliteli, özgün ve biraz seo bilgisine sahip olduğunuz da gerçekten de blog gelişiyor. İlk zamanlarda siteye kimse girmediği için moral bozukluğu oluyor evet bende de olmuştu ancak yazmaya devam ettiğinde ise sitenin hiti artmaya başladı. Günlük 10-20-30 her geçen sürede daha da artıyordu ve bu artışı görüp siteme birisin girip benim yazmiş olduğum yazıyı okuması bana acayip bir motivasyon oluyordu ( gaz veriyordu). Kısaca biraz seo bilgisi ile özgün, Kaliteli, makaleler yazarak 3-4 ay gibi bir süre içerisinde hit almaya başlayabilirsiniz. Ayrıca benim de seo bilgim yoktu ancak önceden 6-7 adet site açıp pes edip kapatmıştım ancak bu bana bir şey kazandırdı o da seo bilgisi idi her sitede bilgime ek bir bilgi kattim bunlarin sonucundan ise seo yu tam olarak olmasada kavramıştım.

Valla konu konuyu açtı ya bu yazının bu kadar uzun olacağını tahmin etmemiştim daha da yazarım da artık burada sonlandırsam iyi olacak :)