-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Security Asist.- Bilg. Müh.
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
furkansandal.com | Site Sunucu Güvenliği, Ağ Güvenliği, Bilgi Güvenliği | hukukigelisim.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yok
-
-
Ad Soyad
F** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Daha fazla kişiye erişmek istiyorsan bence İngilizce çevirmen bul, uygulamaya İngilizce dilini ekle veya bu uygulamaya benzer bir İngilizce isimli ve dil destekleyen uygulama daha ekle googla play'a hem dana çok para kazanırsın hemde binlerce kişi indirmiş olur.
Edit : 5 yıldız verdim, çünkü geliştireceğinden eminim ve son olarak YouTube'de uygulamaların için video çekersen daha etkili bir reklam olur misal Ücretsiz YouTuber eğitimi adlı bir video çok tık alabilir...
sinusbot
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
F** Y**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Youtubenin çalışması sistemini anlayan herkes youtuber olabilir bide insanların psikolojisinden anlamak gerekir şayet şuan türkiyede +18 röpertajlar çok izleniyor örnek vermek gerekirse.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Security Asist.- Bilg. Müh.
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Megaz adlı üyeden alıntı
Daha fazla kişiye erişmek istiyorsan bence İngilizce çevirmen bul, uygulamaya İngilizce dilini ekle veya bu uygulamaya benzer bir İngilizce isimli ve dil destekleyen uygulama daha ekle googla play'a hem dana çok para kazanırsın hemde binlerce kişi indirmiş olur.
Edit : 5 yıldız verdim, çünkü geliştireceğinden eminim ve son olarak YouTube'de uygulamaların için video çekersen daha etkili bir reklam olur misal Ücretsiz YouTuber eğitimi adlı bir video çok tık alabilir...
Desteğiniz için çok teşekkür ederim, kendi çapımda ürünler çıkartmaya çalışıyorum, dil seçeneği fikri için çok teşekkür ederim. Çevirmen bulana kadar Google Translate ve kendi dilimle geçici bir süre ingilizce ekleyeceğim :) Aslında o video konusunu düşündüm. En azından teşvik olarak, videosunu çekenlere smm panellerden bir miktar bakiye alıp atmak gibi düşünüyorum. Yani 1 video değilde 2-3-4 video veya daha fazlası olursa 1 taneye nazaran daha iyi olacağını düşünüyorum :) Tekrardan teşekkür ederim
sinusbot adlı üyeden alıntı
Youtubenin çalışması sistemini anlayan herkes youtuber olabilir bide insanların psikolojisinden anlamak gerekir şayet şuan türkiyede +18 röpertajlar çok izleniyor örnek vermek gerekirse.
Elimden geldiğince ilgi çekici içerikleri anlatmaya çalıştım, güncel konuların gelip geçici olduğunu örneğin Ruhi Çenet gibi Barış Özcan gibi farklı daimi içerikleri üretme konusunda yazıları tek çatıda topladım.
Ben teşekkür ederim
furkansandal.com | Site Sunucu Güvenliği, Ağ Güvenliği, Bilgi Güvenliği | hukukigelisim.com