Öncelikle tek bir kişiden seo anlamında büyük çaplı bir paket almanızı önermiyorum. Kendiniz seo paketinin içeriğindeki siteleri yapılması gerekenleri tanıtım yazılarını vs.. başka başka kişilerden en kalitelisini temin edin.
Ek olarak kendi imkanlarınızda dahil olanları mümkünse kendiniz yapın. Yani misal xxx sitesinden link alacaksanız bunun için üye olabiliyorsanız zaman ayırıp kendiniz sitelere linkler girin. Bunun harici dişarıdan Link alacağınız yerlerin sitelerinin/hesaplarının da pa oranını spam skorunu moz rankını öğrenmek isteyin. Tanıtım yazısı alacağını siteyi ve kişiyi de iyice araştırin. Çöplük yerden alım yapmayın

Kaliteli seo uyumlu içerik girmeye devam edin. Bu arada asla aceleci olmayın. Yani bu konuda kendinize ve sitenize geniş bir zaman dilimi tanıyın. Böylece 1 ayda sonuç bekleyip hızlıca sonuç alamayınca yanlış hamleler yapmazsınız.

Site eksiklerini açılış hızını tag düzenini başlığını etiketlerini kusursuza yakın düzenleyin. Sitenin biraz yavas açilması bile size binlerce kullanıcı kaybettirecektir.

Aklıma gelenler şimdilik bunlar.