-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** G**
-
-
-
Ticaret
139, (%100)
Öncelikle tek bir kişiden seo anlamında büyük çaplı bir paket almanızı önermiyorum. Kendiniz seo paketinin içeriğindeki siteleri yapılması gerekenleri tanıtım yazılarını vs.. başka başka kişilerden en kalitelisini temin edin.
Ek olarak kendi imkanlarınızda dahil olanları mümkünse kendiniz yapın. Yani misal xxx sitesinden link alacaksanız bunun için üye olabiliyorsanız zaman ayırıp kendiniz sitelere linkler girin. Bunun harici dişarıdan Link alacağınız yerlerin sitelerinin/hesaplarının da pa oranını spam skorunu moz rankını öğrenmek isteyin. Tanıtım yazısı alacağını siteyi ve kişiyi de iyice araştırin. Çöplük yerden alım yapmayın
Kaliteli seo uyumlu içerik girmeye devam edin. Bu arada asla aceleci olmayın. Yani bu konuda kendinize ve sitenize geniş bir zaman dilimi tanıyın. Böylece 1 ayda sonuç bekleyip hızlıca sonuç alamayınca yanlış hamleler yapmazsınız.
Site eksiklerini açılış hızını tag düzenini başlığını etiketlerini kusursuza yakın düzenleyin. Sitenin biraz yavas açilması bile size binlerce kullanıcı kaybettirecektir.
Aklıma gelenler şimdilik bunlar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Seo
-
-
Ad Soyad
E** O**
-
-
-
Ticaret
10, (%90)
Web sitenize genel hatlarıyla seo çalışması yapılarak, kategorisin de otoriter site haline getirilebilir. Böylelikle her girdiğiniz makale örnek veriyorum 3. sayfada yer alacaksa 1. sayfada yer alır. Böylelikle daha fazla hit ve kazanç sağlamış olursunuz. Bu işlemde birkaç taktikle yapılabilecek basit bir şey değildir. Birkaç ay süren maliyetli bir süreçtir. Detaylar için imzamızda ki whatsapp destek hattımızdan bizlere ulaşabilirsiniz.
negiu
WM olmaya çalışıyoruz
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Fizyoterapist
-
-
Ad Soyad
F** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Site İçi;
Hocam sol sidebarı sağa taşıyın.
Sayfalardaki benzer yazılar eklentisini kaldırın(iletişim,konuk yazar vs...).
Yazı sonlarına benzer yazılar,ilginizi çekebilecek yazılar kısmı ekleyin.
Yazı altındaki yazar,tarih kısmındaki "leave a comment"i Türkçeleştirin.
Yazı içinden diğer içeriklerinize link çıkın, site içi link ağı kurun(anchor text).
Başlangıç-Ana Sayfa olarak değiştirin (Bana hoş gelmedi,bu benim kullanıcı deneyimim diyelim).
Sayfa sonunda older posts,newer posts kısmını Türkçeleştirin.
Sağ sidebara küçük resimli popüler yazılar ekleyebilirsiniz.
Sağ üst kısma sosyal medya iconlarınızı yerleştirin.
Site dışı;
Sosyal medya
Sosyal medya
Sosyal medya
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
webfaresi.net r00tadmin
-
-
Ad Soyad
Ü** Ü**
-
-
-
Ticaret
27, (%93)
teşekkür ederim en azından paket almaktan vazgeçtim sosyal medya ağırlı tanıtım yazıları ile devam edeceğim ilginiz için teşekkürler
Webfaresi.net Beklerim