Backlinkcigeldi adlı üyeden alıntı

Daron Acemoğlu gibi usta bir isim ekonomi başına getirilmeliydi fakat o isim bile IMF den baska çare yok deyince haliyle o iş iptal oldu IMFye borç veriyoruz deyip IMF eline düştük demek siyasi anlamda intihar olur çünkü
Şu an herkes yapılan hataların farkında işin sonunun nereye gideceğini de biliyorlar fakat artık ellerinden bir şey gelmiyor. Borç var diş politika sorunlu, içerde halk tedirgin, işsizlik artıyor üretim yok,üretilse bile kâr marjı az vs..vs..

Ha ben dolar milyarderi değilim olası bir ani çöküşte ben de dibi boylayacağım. Lakin ben aylardır bir şeylerin düzeltilmesi gerektigini söylemek icin bas bas bagırıyorum. Kabine açiklanana kadar umutluydum fakat Berat albayrakla bu kadar oluyor demekki.

Artik ne yapılıyorsa yapılsın da bir müdahale edilsin.

Şimdi bu paragrafları okuyan karşıt düsüncedeki arkadaşlar Amerikanın hiç mi etkisi yok? Var elbette var fakat Abdye bu ipleri kim verdi? Onun da derinine inersek çıkamayız. Üretimin olmamasi nitelikli nesil oluşmaması, bilişim teknoloji gibi yüksek katma değerli ürünler üretip satıyor olamamamız bizi bu noktaya getirdi.

Yoksa kimsenin dolar arttı diye sevindiği yok. Bir şeyleri görür umarim halk bu işin bize sağlayacağı tek katkı bu olur. Fanatikliği bir kenara birakıp ekonomi bilim teknoloji tartışalım. A B C siyasetcisi umrumda değil. Ben cebime bakıyorum ve bu cepte bir tek iç astar kaldı. Bir şeyler yapılsın artık ona buna sorumluluk yıkılmaktan vazgeçilsin. Ne gerekiyorsa o yapılsın


Katılıyorum