Freenom biraz sakat hocam. Yabancı sitelerde şikayetler görebilirsiniz. Domain değerlenince hemen el koymaya dair şeyler yaziyor. Zaten tk domainler geçen baktığımda .com dan sonra en popüler uzantıydi. Ücretsiz dağıtıldığı için bayağı yayginlasti. Fakat bazı hosting firmaları da DNS yaparken sıkıntı çıkarıyor bir iki defa başıma geldi. Tk güvenilmez domain diye işaretlenmiş bazı hostinglerde. Kabul etse bile uyarı veriyor guvensizdir diye. Freenom'un üç kağıtçılık yaptığıyla ilgili küçük bir açıklama yazıyor akabinde. Şöyle de birşey var ücretsiz olması çok fazla spam kullanima da neden oluşturmuş olabilir Google gözünde de bu çok etkili hâle gelecek. .com dan sonra en yaygın domain olduğu yazıyor istatistiklerde fakat Ben hâlâ otoriter bir tk uzantılı site görmedim. Ücretsiz aldığınız birşeyi de parayla satmaya çalışmak da etik olmaz diye düşünüyorum (kendi görüşüm)
Ha derseniz ki adsense geliri var, site de belli bir yere geldi, siteyle birlikte satıyorum alan kişi begenmezse domaini değiştirir derseniz o zaman emek satmış olursunuz bu da ticaret olur zaten. Kisaca Tk güvenilmez bir domain, ücretsiz olması da başka bir şey tabi