WmOptimize adlı üyeden alıntı

Bu ülkeyi beğenmeyenler özgür değiliz, adalet yok diyenler sırf muhalefet yanlısı olduğundan buraya tatava yapmaya işi siyasete sokmaya gelmişler.

Birilerinin kendine köpek ettiği bir ülke değiliz bunu anlayın. Biraz gururlu olun milli olun.

Her yaptırıma misilleme, her atara atar yapabilen bir ülkemiz olduğu için gurur duyacaklarına, Yunanistan gibi başkalarının yönettiği, otur diyine oturan kalk diyince kalkan başkasına muhtaç olarak yaşayan bir ülke olmamızı bekliyorlar. Çok beklersiniz.

Konu ile ilgili fikrim ReşitÇiçek hocamın ki ile aynıdır hocam resmen tercüman olmuş.

Amazon'un Alibaba'nın yatırım yaptığı ülkeye, bu ülkenin vatandaşları "Bu ülkeye yatırım mı yapılır" diyor.



Şimdi gel bak ben sana geçmişten biraz örnek vereyim.

Kahraman gibi Kıbrıs'a barış getirmek için, Necmettin Erbakan ile kurduğu koalisyon hükûmetinin başbakanıyken Bület Ecevit bütün yaptırımları göze alarak yapılması gerekeni yaptı.

Haşhaş ekimine karışmaya kalktılar Türkiye'de Afyonkarahisar'da haşhaş ekemezsiniz dediler. Hayır ekeriz dedik. Amerikaya Eyyy diye efelenilmez. Böyle efelenilir.

Biz zaten kimseye muhtaç değildik. 2002 den beridir artık muhtacız. Siz bunun farkında değilsiniz.

Ülkede ki herşeyi dışarıdan alarak birilerine efelenirsen başına her şey gelir. Önce üreteceksin büyüyeceksin. Ekonomin tavan yapacak. Sana bağlı ülkeler olacak sonra çıkıp diyeceksiniz ki siz zamanında bizim hakkımızı yediniz zart zurt.

Şimd çıkacaksın diyeceksin ki Eyyy Amerika sen kimsin yaaa. İşte Amerikan doları gelir seni bu duruma sokar. Her şeyi Eyy Amerikan doları ile almaya devam edin. Süper güç olursunuz.

Adalet bakanı Dış işleri bakanlarının Amerika'da paraları mı varmış da Amerika yaptırım yapakern paralarına el koydu :D Komsiksiniz gerçekten. Daha ülkenin bakanları paralarını Amerikaya götürüyor. Sizler gelmiş burda ülke büyüyor Amerika kim diyorsunuz.

Allah göstermesin bugün gelir vurur seni. Yanlışlık oldu sistemelr kitlendi derler. Zamanında yaptılar. Donanma gösterisinde (Fransa sanırım) geminin füzesi geldi türk gemisini vurdu. Sonra pardon dediler. Bize kendi gemilerini sattılar.


Eyyy Türkiye uyan uyan.

Artislik yaptığınız ülkelere bir halt yapamazsınız bu ekonomi ile. Yaptığınız her hamle ters teper tepiyor da zaten.