cooper adlı üyeden alıntı

Bundan da haberleri yoktur muhtemelen. Kendi haber sitelerini ve twitter'daki kendi trollerinin yazdıklarını okuyup sonra da boş boş yorumlar yapmaktan öteye gidemiyorlar. Muhalif bile olmayı beceremiyorlar, yıllardır her seçimde kaybeden koltuk sevdalısını bile kovamıyorlar. Ülkenin başına gelseler kim bilir kaç günde ülkeyi batıracaklar.

Evet dolar an itibariyle 5.30, euro 6.10 ama Türkiye'ye yatırım yapan koca koca şirketler ne de olsa bir şey bilmiyor, çünkü her şeyi sadece muhalifler bilir. :)

O yatırım yapan şirketlere ilham veren kaynağı atayım bakın sizlere :)
https://indigodergisi.com/2018/07/40-milyar-dolari-olan-turkiyenin-dortte-birini-satin-alabilir/
Yandaş yetkililerinizden birinin sözde ülkeyi övmek için kullandığı bu cümle “sahibinden 160 milyar dolara satılık ülke” diye ilan açmaktan ne fark taşıyor? Yatırım sandığınız yabancılar ülkenizi satın almaya geliyor. İçeri 3 döviz soktular yerli firmaları alt ederek senede 5 döviz çıkaracaklar.


forces adlı üyeden alıntı

paypal sunucuları Türkiyede değilki neden Türkiyeye doviz gelsin o kısmı çözemedim . Zaten bütün dava sunucuları Türkiyede tutmak istememesinden çıkmamışmıydı.

Döviz sunucularda mı saklanıyor? Ben yurtdışına iş yapacak ve ödememi PayPal’den alıp banka hesabıma çekeceğim ama sunucu burada değil diye çektiğim döviz olmuyor mu? :d