Berk adlı üyeden alıntı

Hevesinizi kırmak istemem fakat yanlışınız var. "En az içerik kadar arka planda göze hoş gelmeli." demişsiniz. Bu grafik işlerinde yanlış bir düşüncedir.
Ben size çok dandik bir logo yaparım renk uyumu falan olmadan fakat kullandığınız mock-up onu tamamı ile baştan çıkarır bambaşka bir hale getirir.
Yemeklerdeki sunum tabikide önemlidir. Ama siz yaptığınız logoları beyaz arka planda ya da çalışmanızın renklerine uygun bir arka planda sunarsınız logonun ne kadar iyi ve ne kadar kötü olduğu anlışılır.
Örnek veriyim; bu sizin paylaştığınız arka plana ben bir beyaz renkte çalışma eklesem iyi durmayacağından kesinlikle eminim. Fakat logomun rengi beyaz olduğu için siyah arka planda sunum yaparsam sizin gözünüze daha hoş gözükecektir. Çünkü renkler anlaşılacaktır.
O yüzden çalışmalarınıza uygun arka planlarla hareket ederseniz daha iyi olacaktır. Bu tür arka planlardan uzak durun.
Yanlış anlamayın benim size bir kastım yok. Emeğinize sağlık.

Yorumun için teşekkürler öncelikle :) . Heves falan kırılması yok ama yani bu arka planı kullanacak kişiler biraz daha koyu renkli logolar yapmıştır zaten yarışmaya katıldığım için uygun olarak hazırladım bunu . Logo renklerine göre değişir arka planın iyiliği ama genel olarak gri ve tonları kullanıldığı için bu arka plana iyi gider diye düşünüyorum . Bu tür arka planlardan uzak durun lafını anlayamadım tam olarak . Ne demek istiyorsunuz ?