lostyazilim
tr.link

Genel bilgi siteleri için Gizlilik Sözleşmesi

11 Mesajlar 1.338 Okunma
lstbozum
tr.link

hlsbhr hlsbhr WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 23.03.2016
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Kumaş AR/GE Uzmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad H** B**
  • Mesajlar 887
  • Beğeniler 189 / 192
  • Ticaret 0, (%0)
Selamlar arkadaşlar

Wordpress tabanlı Tekstil bilgi sitem var, bi konudan çok muzdarip olduğum için en sonunda buraya yazmak zorunda kaldım.

Ara ara güncellememe rağmen sürekli gizlilik sözleşmesi değişti falan diye birşey çıkıyor

Bana burada hazır gizlilik sözleşmesi paylaşacak olan varsa çok makbule geçer

İf you fight, you won't always win. But if you don't fight, you will always lose.
wmaraci
reklam

• Üyelik 23.03.2016
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad H** B**
  • Mesajlar 887
  • Beğeniler 189 / 192
  • Ticaret 0, (%0)
Her seferinde güncellememe rağmen
"Önerilen gizlilik politikası metni değişti. Lütfen rehbere göz atın ve gizlilik politikanızı güncelleyin."
uyarısı alıyorum
Bunu nasıl çözerim??

İf you fight, you won't always win. But if you don't fight, you will always lose.

• Üyelik 23.03.2016
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad H** B**
  • Mesajlar 887
  • Beğeniler 189 / 192
  • Ticaret 0, (%0)
Koskoca wmaracinda bu sorunu yaşayan bir ben miyim??
Wordpress kullanan arkadaşlar sizde de böyle bir uyarı çıkmıyor mu bu sizi rahatsız etmiyor mu?
Konu günceldir yardımlarınızı rica ediyorum

hozcelik hozcelik i was here Kullanıcı
  • Üyelik 21.06.2016
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Web Developer
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad H** Ö**
  • Mesajlar 1778
  • Beğeniler 776 / 777
  • Ticaret 23, (%100)
Uyarı falan göremiyorum, benim gözümdemi bir problem var acaba. Sorunu anlasak cevap verebiliriz.

💯 Jenerik ve Projelik Domainler | Tıkla Tüm Domainleri İncele

🥳 Yandex Kurumsal Mail Hizmeti | Sınırsız Süre Kullanım | Tıkla Detayları Öğren

"Bu dünya öyle ki karanlığı aydınlığından fazla,
Herkes daha fazla ister, azla yetinmez asla."
wmaraci
wmaraci

hkccrn hkccrn Nope Kullanıcı
  • Üyelik 11.06.2018
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Memur
  • Konum Hakkari
  • Ad Soyad H** K**
  • Mesajlar 1526
  • Beğeniler 1318 / 738
  • Ticaret 35, (%100)
Muhtemelen bir tek sizsiniz. Ayrıca ekran görüntüsünü doğru yerden atarsanız aynı sorunu olanlara denk gelebilirsiniz. Ilk defa gördüm ve duydum böyle bir sorunu. Eger gizlilik sözleşmesi için bir eklenti kullanıyorsanız o eklenti sürekli guncelliyor olabilir sözleşmeyi. Eklentiyi değiştirin. Eklenti kullanmıyorsanız böyle birşey dememesi lazım.

RAZADOR RAZADOR Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 11.04.2018
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Software Engineer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** Ç**
  • Mesajlar 192
  • Beğeniler 4 / 48
  • Ticaret 3, (%100)
Güncellemeler (1) gözüküyor sanırım eklenti kurdunuz ve bu eklentiye güncelleme geliyor sürekli olarak bunun için eklenti kullanmanıza gerek yoktur kullanmak istiyorsanızda bu kullanıcılara problem yaratacak bir durum değildir
hkccrn

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 23.03.2016
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad H** B**
  • Mesajlar 887
  • Beğeniler 189 / 192
  • Ticaret 0, (%0)

Pawn adlı üyeden alıntı

Uyarı falan göremiyorum, benim gözümdemi bir problem var acaba. Sorunu anlasak cevap verebiliriz.

Daha detaylı bir şekilde paylaşıyorum.

hkccrn adlı üyeden alıntı

Muhtemelen bir tek sizsiniz. Ayrıca ekran görüntüsünü doğru yerden atarsanız aynı sorunu olanlara denk gelebilirsiniz. Ilk defa gördüm ve duydum böyle bir sorunu. Eger gizlilik sözleşmesi için bir eklenti kullanıyorsanız o eklenti sürekli guncelliyor olabilir sözleşmeyi. Eklentiyi değiştirin. Eklenti kullanmıyorsanız böyle birşey dememesi lazım.

Ekran görüntüsünü atıyorum

RAZADOR adlı üyeden alıntı

Güncellemeler (1) gözüküyor sanırım eklenti kurdunuz ve bu eklentiye güncelleme geliyor sürekli olarak bunun için eklenti kullanmanıza gerek yoktur kullanmak istiyorsanızda bu kullanıcılara problem yaratacak bir durum değildir

Güncelleme tema ile alakalı benim sıkıntım gizlilik sözleşmesiyle lütfen paylaştığım ekran görüntülerini inceleyip konuyu ilk baştan okur musunuz?

• Üyelik 11.06.2018
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Memur
  • Konum Hakkari
  • Ad Soyad H** K**
  • Mesajlar 1526
  • Beğeniler 1318 / 738
  • Ticaret 35, (%100)
Hiç böyle bir hata ile karşılaşmadım ben de sitemde kullanıyorum ama yabancı dilde. Rehberde ne diyorsa ona göre bir düzenleme yapın kaydedin. Eger öyle de duzelmezse gizlilik politikanizi yeni bir sayfa açın ve oraya taşıyın. Eski sayfayı da temizleyin ve yayından kaldırın.

• Üyelik 23.03.2016
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad H** B**
  • Mesajlar 887
  • Beğeniler 189 / 192
  • Ticaret 0, (%0)

hkccrn adlı üyeden alıntı

Hiç böyle bir hata ile karşılaşmadım ben de sitemde kullanıyorum ama yabancı dilde. Rehberde ne diyorsa ona göre bir düzenleme yapın kaydedin. Eger öyle de duzelmezse gizlilik politikanizi yeni bir sayfa açın ve oraya taşıyın. Eski sayfayı da temizleyin ve yayından kaldırın.

Wordpress son sürümüyle birlikte çıktı böyle bir şey, ne kadar düzenlediysem de birkaç saat sonra yine ayrnı uyarıyı vermeye başladı

Beni rahatsız eden oradaki uyarı değil, son bir aydır hitlerimdeki %30 düşüş böyle bir hit düşmesine neden olur mu acaba?

• Üyelik 11.06.2018
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Memur
  • Konum Hakkari
  • Ad Soyad H** K**
  • Mesajlar 1526
  • Beğeniler 1318 / 738
  • Ticaret 35, (%100)

hlsbhr adlı üyeden alıntı

Wordpress son sürümüyle birlikte çıktı böyle bir şey, ne kadar düzenlediysem de birkaç saat sonra yine ayrnı uyarıyı vermeye başladı

Beni rahatsız eden oradaki uyarı değil, son bir aydır hitlerimdeki %30 düşüş böyle bir hit düşmesine neden olur mu acaba?

Hiç sanmıyorum hocam. Siteye girenleri engelleyecek değil sonuçta.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al