maxilife adlı üyeden alıntı
İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederiz hocam. Eğer bu yönde gir projede bulunacak olursanız elimizden gelen desteği sağlamayı çok isteriiz
Benim planım şuydu, online kütüphane, yeni yazarlardan ve klasiklerden başlayarak kitapları dijital ortamda ücretsiz sunmaya başlamaktı, yazarlara telif hakları ödemekti.
Örneğin Zülfü Livaneli ye ulaşıp platform için bir kitap yazmasını telif ücretini ödeyeceğimi iletirdim. Tabi önce teklifsiz ve yeni yazarlarla başlayacaktım.
Gerçekçi olalım sadece Türkiye'de değil tüm dünyada dijitalleşmeye gidiyoruz, bakın mesela Amazon ciddi yatırım yaptı.
Milletin yaptığını on yıl sonra yapmaya çalışıyoruz.
Sizin sistemde kitap gönderim ücretleri ve ortak zaman ayarlamak zor olur. Onun yerine dijital kütüphane neredeyse sıfır masraf, online toplantı salonu (görüntülü) ayarlandığında sınırlar kalkar. V.b.
Ama şuanda çok farklı alanlardayım, kitap yazacaktım, onu bile ertekeyerek bir çok konuyu blogda yayınlayacağım, özel kısımları kitaplaştıracağım hem maliyeti düşürecek hemde gereksiz konulardan arındıracağım. Ama önce para kazanmam gerekli, arkada maddi destek olmayınca sponsorlar yarı yolda bırakabilir.
Saygılar