carasar adlı üyeden alıntı

Abi gündem o kadar kadına şiddet ve tacizle meşgul oldu ki, otobüste ben bayanın yanında durmaya korkuyorum. Doldukça o üstüme geliyor küçülup kaybolacak gibi oluyorum. Ha istanbulun kizlari da bunu kullaniyor mu bilemiyorum. Otobuste oyle rahatlar ki buralar hep benim der gibi. Rahatsız olan var mi diye düşünmüyor bile. (Bu durum cinsiyetle alakali degil. En azindan güzel kokuyorlar. Erkeklerde bir de ter kokusu var ve koltuk altını resmen umumi hizmete aciyor.)

Bunu öyle bir kullanıyorlar ki artık. Mağazanın birinde kadın ne varsa çantasına doldurunca yakalanmış, mağaza çalışanları polisi arayınca kadın başladı soyunmaya, biz iptal biz şok,biz pert :D Tabi soyununca kaçmasın diye tutamıyorsun da gözüne far tutulmuş tavşan gibi arkasından baka kaldık. Bir de bunun mağazanın ortasına şey yapanları var. O daha fena.

Bir defasında da İstanbul'da arkadaş ziyaretinde otobüse binmemiz gerekti. Normalde cüzdanımı da arka cebime koymam ama o an öyle icap etti. Otobüs de öyle bir dolu ki ama hanımefendinin biri gelip mabadını dayadı arkadan, ben gidiyorum o geliyor ve tabii ki beklenen son cüzdan arka cepten alınıyor ama ben de cüzdanı pek arka cebime koymadığım için anında fark ediyorum. Kolundan tutunca bir basıyor çığlığı, linç yemekten ucuz kurtulduk.

En zoru öğretmenlerin işi, Allah sabır versin.