SefaUygun adlı üyeden alıntı

Bizim insanımızın hazırcı olduğunu bildikleri için diğer ülkeler Türkiye'ye hücum etti zaten.Böyle gelmiş böyle gider.


Doğru söylüyosun kardeşim etrafımdaki insanlara bakıyorum herkeste hazırcılık,çıkar üzerine arkadaşlık,armut piş ağzıma düş tavırları böyle nereye varmayı planlıyorlar.Çalışmadan geçinmek isteyen insanlarımız böyle nereye gidebilebileceklerini düşünüyorlar.

Ek Olarak:

gurkanbicer adlı üyeden alıntı

O kadar basit değil. Türkiye'de çok iyi webmaster ve coderler var. Çok iyi grafikerler var. Fakat, bir insanı alışkanlıklarından vazgeçirebilmen için arama motorunu sıra dışı yapman gerek. Kaldı ki konuşma sesiyle arama motoru yapsan bile bunun pazar payı ne kadar olacak? İnsanlar internetin çalışıp çalışmadığına Google'ı açarak bakıyor. Türk arama motoru yapılsa, proje nasıl ayakta duracak? Yapılmış olan şeyler yerine yeni şeyler türetmek daha mantıklı bence.


O dediğine de şu şekilde cevap vermek istiyorum.Haklı olduğun yerler var fakat bizim milletmizde çekememezlik var bende yoksa onda da olmasın tavrı var.yandex arama motoru yaptı.rusyadan tam destek aldı.webrazzi yandex TÜRKİYEYİ ziyaret etti adamlar matruşka yapmışlar en büyük matruşka yandex daha sonra google ve diğer arama motorları geliyor.Adamlar kendi projelerini daha yüksekte görüyorlar.Halbuki yandexin googleden farklı bir yanı yok hatta google altyapı olarak daha iyi diyeceğim o ki bizde Türk projelerine destek sıfır hatta yabancı hayranlığı hala devam edior yanacıların yaptıkları şeyler daha hoş geliyor milletimiz süslü ve de ihtişamlı gösterilere bayılıyor.Bizde adamların başarılarını tebrik edip heryerde paylaşıyoruz dahada cazip hale getiriyoruz.Hatta fan siteleri ve fan sayfaları kuruyoruz yanlış geliyor bunlar bana baksanıza ofise sanki onlar Türkiyemize bizden daha çok sahip çıkıyor havası vermişler sizce bu korkutucu bir durum değilmi? Daha söylenecek çok şey var ama yeter bu kadar.