-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Bilgisayar
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Bi sitede freelancer iş yapıyorum istediğim şu o site paypal ile ödeme yapıyor ben bu parayı paypal ile alıp yurt dışında başka bir hizmet aldığım yere aktarmak istiyorum. Yani ne Türk kredi kartı eklicem nede Türkiye'ye para talep edeceğim hesap kapanmadan veya riske girmeden nasıl yapabilirim acaba ? Mevcut 2011 yılından paypalım var ama sanırım bu iş için kullanamam heralde
Bilen bi arkadaş varsa teşekkürler şimdiden
youtube bayi
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Sağlayıcı
-
-
Ad Soyad
B** E**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Hocam ben şöyle yapmayı deneyecegim;
Önce vpn ile hollanda paypal açacağım daha sonra forumdaki sim kartcilardan 6 aylık hollanda sim kartlari alicam 5-6 tane. Bu şekilde birkaç sene idare eder diye düşünüyorum. Oluru var mı bilemem ne hallere düştük :(
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Bilgisayar
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
valla sadece ödeme alıp yollamak istiyorum türkiyeye birşey almak istemediğim haldede kullandırmıyorlar nedense
youtube bayi
Mrtcn
PrismaCSI
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Cyber Sec & Project Manager
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
1- İsveç üzerinden hesap açın
2- İsveçde herhangi bir devlet kurumunun adresini tanımlayın
3- Telefon vb onayları yapmayın.
4- IP adresi sabit olan bir isveçli VPN sağlayıcısı ile bağlantı kurun mümkünse IP adresi NAT üzerinden çıksın hostname dahi erişimi olmasın
Bu şekilde hem ödeme alabilir hemde ödeme gönderebilirsiniz. IBAN türkiye üzerindeki bir hesabı tanımlayabilirsiniz. Riske girmemek için Transferwise üzerinden isveç hesabı açın. Lakin ödemeyi SEK olarak alabilirsiniz haberiniz olsun. Türkiye IBAN en iyisi (ziraat önerilir.)
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Bilgisayar
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Kıbrısta bi arkadaşım var orda yaşıyor onun üstüne açsam kapanma riski olurmu Türkiye'den girince ?
youtube bayi
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Bilgisayar
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Ben zaten Türkiye'ye para almak istemiyorum ordan ödememi paypala alıp başka hizmet aldığım yere yollamak istiyorum. Zaten Türkiye'ye ödeme almak istersem bozan biri ile konuşurum en fazla
youtube bayi