lostyazilim
tr.link

Hep birlikte hesaplıyoruz (Amerikaya Tatile Gidiyoruz)

16 Mesajlar 1.881 Okunma
lstbozum
tr.link

wmprx wmprx WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Muhasebe
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 190
  • Beğeniler 60 / 37
  • Ticaret 4, (%100)

zyx adlı üyeden alıntı

Çok merak ediyorum şu tür konuları açınca elinize ne geçiyor. Oturduğunuz yerden ülke ekonomisini eleştiriyorsunuz birçoğunuzda baba parası yerken. Forum yönetiminin bu tür konuları acilen yasaklaması gerekiyor.

Bana göre forum yönetimi senin gibi sorgulamayan kişileri yasaklaması lazım. Bir ülkede eğer eleştiri bile yapamıyorsan afedersin ama sen bir otsun demektir.
FurkanCanoz Lions Ucube

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

zyx zyx bn Msa gbi drenrkn Ra’lra Kullanıcı
  • Üyelik 31.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek N/A
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad Z** B**
  • Mesajlar 418
  • Beğeniler 137 / 133
  • Ticaret 11, (%100)

Lions adlı üyeden alıntı

Bildiğiniz tek çözüm yolu yasaklamak zaten :D Herkesin bildiği gördüğü şeyi konuşmayınca ekonomi şahlanacak tabi.

Konuşalım konuşalımda webmaster forumu senin gibi klavye başında dolar kurunun hareketliliği için sevinenler yüzünden bir siyasi portal çöplüğüne döndü. Buralar eskiden daha değerliydi. Burası webmaster platformu doları bahane ederek yapmış olduğunuz siyasi mesajlarınızın da forumu kirletmekten başka hiçbir işe yaramadığıda malumunuz.
suskun cooper hkccrn

kişi bu mesajı beğendi.

zyx zyx bn Msa gbi drenrkn Ra’lra Kullanıcı
  • Üyelik 31.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek N/A
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad Z** B**
  • Mesajlar 418
  • Beğeniler 137 / 133
  • Ticaret 11, (%100)

wmprx adlı üyeden alıntı

Bana göre forum yönetimi senin gibi sorgulamayan kişileri yasaklaması lazım. Bir ülkede eğer eleştiri bile yapamıyorsan afedersin ama sen bir otsun demektir.

Şimdi bana hakaret ettiğin için seninle uzun uzun güzel güzel mahkeme salonlarında görüşebilirdim. Ama eminimki bu süreçte oluşan maddi zArar ailenize yansıyacak. Mesajı yönetime bildirdim umarım gereken cezayı alırsınız.

Lions Lions WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 05.05.2017
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Web-Developer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 1025
  • Beğeniler 366 / 534
  • Ticaret 5, (%100)
zyx Kimsenin sevindiği filan yok, hayata ve insanlara ön yargıyla bakmaktan vazgeçin artık. Biz, bazıları ellerinde kılıç, diriliş izleyip osmanlıcılık oynarken, en güçlüyüz dünya lideriyiz diye boy gösterirken "Bakın ekonomimiz kötü, dolara endeksli tüm borçlarımız, bunları bırakın üretime yönelelim, yarın bir gün bizi yine yönetirler, onlara bağımlı hale geliyoruz" dediğimizde hain ilan ediliyorduk. Şimdi yine yanlışı görüyor ve söylüyoruz, yine kulaklarınızı tıkıyorsunuz. Kusura bakmayın ama biz bu ülkenin bu milletin geleceğini, tv dizilerinden aldığımız gazla değil bilimle, ilimle, realist ekonomi, siyaset ve politik atılımlarla düzeltmek istiyoruz. Bugün güç sizde, mühür sizde istediğiniz gibi at koşturun, yalan rüyalarla batırın ülkeyi. 17.si yıkılır 18.sini kurarız problem değil.
FurkanCanoz

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

Korkmaz Korkmaz cagdaskorkmaz Kullanıcı
  • Üyelik 03.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek SARUHAN HOLDING - Fakir Elektr
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ç** K**
  • Mesajlar 3536
  • Beğeniler 253 / 1236
  • Ticaret 8, (%100)
Baba parası yemiyoruz da yesek dahi babam vergisini kazanırken veriyor o paranın. Bizim ailede senin benim param yok. Sizde var ise bilemem.

Dolar 6.55 olacak ben susacağım öylemi. İstediğim yerde istediğim kadar yazarım. Baydıysa tıklama.

cagdaskorkmaz.com.tr

wmprx wmprx WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Muhasebe
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 190
  • Beğeniler 60 / 37
  • Ticaret 4, (%100)

zyx adlı üyeden alıntı

Şimdi bana hakaret ettiğin için seninle uzun uzun güzel güzel mahkeme salonlarında görüşebilirdim. Ama eminimki bu süreçte oluşan maddi zArar ailenize yansıyacak. Mesajı yönetime bildirdim umarım gereken cezayı alırsınız.

Ben burada herhangi bir hakaret göremiyorum, kendi üstünüze alınmışsanız bununla ilgili ben bişey diyemem.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al