Maillerinizi kontrol edin bilgilendirmiş olmaları lazım..


Aşağıdaki gelmiş ama ben yetersiz içerik olduğunu biliyorum sitemde makale sayım 17 kadar fakat başka birşey olmasından korktuğum için soruyorum.

Karşılama e-postamızda belirttiğimiz gibi, AdSense kodunu sitelerinize yerleştirmenizin ardından AdSense başvurunuz üzerinde ikinci bir inceleme gerçekleştiriyoruz. Bu incelemenin sonucunda, aşağıda belirtilen ihlaller nedeniyle hesabınızı onaylamadık:

Başvurunuz, aşağıdaki nedenlerden dolayı kabul edilmemiştir


Yetersiz içerik: Sayfalarınızın AdSense tarafından onaylanıp sitenizde alakalı reklamlar gösterebilmesi için, sayfalarınızda, uzmanlarımızın inceleme yapabilmesine ve tarayıcımızın sayfalarınızın neyle ilgili olduğunu belirlemesine yetecek kadar metin bulunmalıdır.

Bu durumu çözüme kavuşturmak için aşağıdaki önerileri göz önüne alın:

Sayfalarınızda yeterli metin bulunduğundan emin olun. Çoğunlukla resim, video veya Flash animasyon içeren web siteleri onaylanmaz.
İçeriğiniz yalnızca başlıklardan değil, tam cümlelerden ve paragraflardan oluşmalıdır.
AdSense'e başvurmadan önce, sitenizin tamamen oluşturulduğundan ve yayında olduğundan emin olun. Siteniz hâlâ beta durumunda veya "yapım aşamasında" ya da yalnızca web sitesi şablonu halindeyken başvuruda bulunmayın.
Reklam kodunu web sitenizin yayında olan bir sayfasına yerleştirin. Bunun ana sayfa olması gerekmez, ancak içerdiği AdSense reklam kodu dışında tamamen boş olan test sayfaları onaylanmayacaktır.
Ziyaretçilerinizin web sitenizin tüm bölümlerini ve sayfalarını bulabilmesi için net bir gezinme sistemi sunun.