Kardeşim(BENCE) ofisini aç vergiler biraz belini bağlayacak gibi konuşmalar doğru ama anlattıkları kadar değil çünkü açtığın gün on binlerce TL kazanmayacaksın ve vergileri bu yönde olacak.

Ofis açman demek resmi olman demek ; (veya sanal şirket)
Ofis açman seni otoriter yapacaktır.
Ofis açman çeşitli insanlar ile tanışman iş ilişkileri geliştirmen demek çünkü sanalda yaptığın işi devam ettireceksin ama ofis açtığında yerelleşecek çok farklı iş alanlarını göreceksin.

henüz yaşın genç kanunen 29 yaşını geçmemiş ilk iş yerini açman demek 3 yıl vergi muafiyetin var demektir bunu unutma.
Forumlarda herkes her şey sanalda dönüyor gibi görünse de iş öyle değil burada ki insanlar interneti biliyor ama işi bilmeyenler gelecek örneğin bulunduğum bölgede yerel sitesinin reklam alanları full ama siteyi görsen beş para etmez alexa bile 1 milyonda hit desen yok burada ki kimse o reklam alanının tanesine 1500 TL + KDV vermez ama insanlar veriyor! çünkü bilmiyorlar. ! Yerelde bayilere scriptler yaparken 1 sayfayı 1000 TL olarak gösterenler bile mevcut gerisini sen düşün. Birde senin avantajın şuan ki işleri görüyor ve açıkları, müşterilerin isteklerini biliyor olmandır.

Kimse işin psikolojisinden bahsetmiyor.
Bu seni planlı programlı biri yapacak zamanını böleceksin ama yine de bunların hepsi sanalda yapılamaz diye bir şey yok benim fikrim bu yönde. Belki bir reklam baskı cihazı alacak yanında kartvizitler bastıracaksın bence fena değil en azından denemiş olursun!

Hayatında bir işletme & ofis açmamış birileri gelip başkalarının tecrübelerinden edindiği tecrübeleri sana anlatacak ! Kendi yolunu kendin çiz! 20 yaşında şirket batsa ne olur ! 1 sene öder hayatına dönersin !