Bence çok dert etmeyin bu durumu, insanız ve doğamız gereği bu tip şeyler oluyor. Evet tıbbi ve kimyevi GEÇİCİ çözümler var ama nereye kadar. Hepsi bir yerde kazanç sistemindeki bir çark.
Önce bu tip etkileri hızlandıracak gıdalar, bakım ürünleri satıyorlar sonrada yine kendi çıkarttıkları sorunlar için çözüm çıkartıyorlar.

Örnek kadınların kullandığı makyaj ürünlerinin büyük kısmı ilerleyen zamanlarda cilde zarar veriyor, sarkma, kirlenme, bozulma yapıyor. Sonra ne yapıyorlar gerginleştirici çıkartıyorlar onu satıyorlar.

Saçlarım eskiden çok gür ve sertti, Müslüm Gürses gibiydim açıkçası. Sonra yaş ilerledikçe kepek sorunu çıktı kaç doktor gezdim hepsi farklı bir ilaç yazdı, ilginç bir şekilde yazdıkları ilaçlar çoğunlukla işe yarıyorlardı ama bir şartla SÜREKLİ KULLANACAKSIN tabi buda ister istemez insanın cebine yansıyor. Doktorlar ile bu durumu görüştüğümde ise bunun normal olduğunu söylüyorlar, kullandığın sürece etki eder kullanmazsan etkisi kaybolur gider. Madem öyle bende kullanmam dedim bir daha da kullanmıyorum zaten, ne yapacağım ömrümün sonuna kadar kepek giderici ilaçlamı yaşıyacağım insülin gibi.

Daha sonra saç dökülme olayı baş gösterdi yine tabiki sürekli kullanmamız gereken ilaç ve şampuanlar çıktı karşımıza ama ben yine hadiyin oradan dedim. Şahsen bana göre değil kılım dökülmesin diye bağımlı gibi ömrümün sonuna kadar ilaçlar yada özel ürünler kullanamam.
Şimdi alnım futbol sahası gibi açıldı ve çokta umrumda fa değil sonuçta ölümlü olduğumuzun bir belirtisi. Hiç olmadı vin diesel gibi sinek kaydı yaparız olur biter. :D

ha bir de beyazlama olayı var o da hiç umrumda değil, beyazlasın abi ne olacak insanız biz neyi kimden saklıyoruz. Türümüzün tek örneği değiliz ki 40 yaşından sonra saçları zift gibi boyayıp da diğerlerine bak benim saçlarım beyazlamıyor diye gösterelim.

Belki aradığınız cevap değil ama yeri gelmişken belirteyim dedim.

Bu arada arkadaşın resmini eklediği ürün ve bioxcin adlı ürünün methini çok duydum bende isterseniz bir deneyin.