Merhaba
Eğer genetiksel ise yapacak bir şeyin yok malesef seyrine bırak ilerleyen zamanda saç ektirirsin.Saçım dökülüyor diye bunu kafana takarsan stresten daha fazla dökülür stres yapma.Cildiyeye git kan testi yaptır demir,B12 oranınö ölçtür düşükse takviye vitaminler yazdır.Bioxsin,minoxil vs tarzi ilacları kullanmanı tavsiye etmem saç çıkıyor evet ama ilacı bıraktigın zaman olan saçında dökülüyor malesef. Benimde saçım dökülüyordu, ön taraflar seyrelmis baya denemediğim şampuan kalmadı organiğinden tut en pahalısına kadar değisen bir şey yok. Sonra araştırdım biraz garip gelecek belki fakat uni baby bebek şampuanını buldum icerisinde boya,sls/sles vs yok 1 yıldır düzenli kullanıyorum faydasını gördüm.Saçını her gün değil 2 yada 3 günde bir yıkamalasın bırak saçın kendi yağı ile beslensin.Yaz aylarında dökülmeler artar nemden vs dolayı evde doğal maske yapıp kullanıyorum çok faydasını gördüm.
Yarım çay bardağı saf zeytin yağına 1 adet yumurta sarısı 1 tatlı kaşığı bal ve 4-5 damla limon suyu ekle iyice cırp ve sacına sür, 2 saate yakın beklet ardın ılık su ile yıka.Bu maskeyi haftada 2 kere yapıyorum etkisi oldukça fazla.
Ama dediğim kafana takma takarsan daha çok dökülür eskisi gibi değil artık saç ekimi yaptırırsın.
Geçmiş olsun.