Sepulchure adlı üyeden alıntı
İsimtescil'de xyz domain 1.99$. Daha ucuza bile bulabilirsin belki mobildeyim baska firmalari arastiramadim. .club .site uzantıları 0.99$
Edit: senelikmiş galiba bunlar yazdiktan sonra kontrol edebildim
xyz 1.99$ ancak yenilemesi 9,99 $. Benim istediğim yenilemesi de ucuz dediğim gibi senede 1-2 post edeceğim bir site için 10 dolar yani şuan ki kuru ile 64 TL vermek istemiyorum.
Düşüneceğim teşekkürler.
Düşüneceğim teşekkürler.
Dostum anlamıyorsunuz veya konuyu okumuyorsunuz galiba. Godaddy'de domain 0.50 kuruş bile olsa almam. Çünkü genelde .com kampanyaları yapıyorlar ve .com uzantı başka yere taşısam bile şuan hemen hemen her yerde 8-10 $ arasında değişiyor. Tekrar söylüyorum boş yere neden 64 TL veriyim? Ayrıca belkilerle iş yapmayı sevmem, hele ki şu dolar hakkında ülke meselelerine hiç girmiyorum bile seneye dolar 10 olmazsa şükredelim.
Teşekkür ederim hocam ancak ben namecheaptan ile yine böyle bir proje üzerine domain aldım ve maalesef ki domaini anlamadığım bir sebepten dolayı sildiler ortada kaldım.
Bana şöyle normal .com domain alıyor gibi ucuz parasıyla ve 1 senelik değil, her sene yenileyip kullanabileceğim ucuz bir uzantı lazım.