Ha ha ha! Benim de genelde klozette otururken gelir. Bilerek uzun otururum. Hatta geçen başımdan geçen bir olayı anlatayım size; yine günlerden birgün farklı farklı sunucu denerken bir sitenin teknik desteğine bildirim atmıştım. Sunucuda bir problem vardı php ile bir hata alıyorduk. Adamlar sorunu çözemediklerini, ekran görüntülerini göndermemizi istediler, gönderdik. Daha sonra tuvaletim geldi (Tuvalete düşünebilmek için asla telefon ile girmem) ve klozette otururken adamlara gönderdiğim ekran görüntülerinde ticket bölümünde cevap olarak etiketiyle gönderiyordu. Kendi kendime; "Acaba JS kodu çalıştırımı lan? , Niye çalıştırmasın img yi çalıştırdı" dedim ve hızlıca işimi bitirip bilgisayarıma oturdum. Arka planda bir js kodu yazdım ve adamlara tekrar bir ticket attım, kesinlikle zararlı bir ticket değildi. Arka planda çalıştı ve bunu raporladım.
Sonuç olarak tuvalette düşünmek bana 400$kazandırmıştı. Ve js bilgisi olmayan insanlar bile bunu yapabilir google'a xss yazarak örnek kodu alıp inputta parse edilip edilmediğini deneyebilirler. Buda böyle bir anımdır. Anlatmak istedim.