Rust attığın 3 mesajın da 3ü bir birinden farklı. ben ilk mesajımda dedim ki halen söylüyorum. admin,yönetim,forum moderatörleri bana bir uyarı veya etik değil paylaşmayın gibisinden bir öm veya telefon numaram orada yazıyor arayıp da uyarılmışlığım yok. bende forum yönetiyorum forum kurallarını da okudum sizden etik değil gibi bir mesaj almam garibime gitti.

http://www.wise-king.com/forum-kurallari.html sayfasına girin sayfanın en altına ne yazıyor bir bakın. forumumu ben yeni açtım 3 5 gün olmadı daha açtığım gibi böyle bir yazı yazdım.

dur bi ekran görüntüsü atayım.

ha okuyamam mı diyorsunuz text metin de yazalım

orada aynennn böyle yazıyor.
Not:Forum yöneticileri olarak sektörde adımıza yakışır şekilde haraket edebilmemiz için siz değerli üyelerimizden saklamak niyetinde değiliz.Burada yayımlanan sözleşme metni sektöründe iyi bir yerde olan ***'dan alıntı yapılarak forumumuza uyarlanmıştır.Yakın zamanda değişlik yapılacaktır, forum yönetimininden bizlere ulaşılması ve kaldırılmasını istendiğinde kaldırılacaktır. Yakın zamanda sizlere daha iyi bir hizmet verebilmemiz için forum kurallarımızı yeniden düzenleyeceğiz.

Wise-King (Bilge Kral) - info@wise-king.com

merak etmeyin ben ne yaptığımın farkındayım.
Rust