lostyazilim
tr.link

Tüm siteler için kullanışlı admin teması - AdminLTE2.4.5

21 Mesajlar 4.339 Okunma
lstbozum
tr.link

89911 89911 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 19.04.2018
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 167
  • Beğeniler 21 / 65
  • Ticaret 0, (%0)
Rust foruma 2013 yılından beri üyesiniz paylaştığınız ve açtığınız konulara bakıyorum da hiç bir bireyin/firmanın işine yarar bir paylaşımda bulunmamışsınız. ben kemsenin yorumunu report etmedim etmemde adminler yöneticiler forum moderatörleri zaten görüyor. sizin benim neler yaptığım konusunda en ufak bir bilginiz yokken nasıl böyle bir cevap yazmadan bulunuyorsunuz anlamadım. madem çok yararlı olmak istiyorsunuz arkadaşlarım admin temasının php'ye geçilmesi konusunda videoya ihtiyac var. kullanmak bilmek istiyorlar. video kısmını üstlenin o zaman.

attığınız yorumdan sonra report edin etik değil yazmanız da cabası. zamanınız yoksa benim konularımdan uzak durun. siz gidip inotek. izledikce ve diğer projelerinizle ilgilenin bizim daha önemli işlerimiz var.

mesleğinizde : web geliştirici yazıyor web ile alakalı ne bir paylaşımı vaar. nede kayna değer birşey. hey allahım ya

wmaraci
reklam

Daryl Daryl Full-Stack Web Developer Kullanıcı
  • Üyelik 11.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Web Geliştirici
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad A** Ç**
  • Mesajlar 156
  • Beğeniler 43 / 64
  • Ticaret 0, (%0)
cpolat üstad sakin bahsettiğin projeler çoktan tarih oldu :) foruma daha ciddi projelerle ilgilendiğim için uzun zamandır giremiyordum. Pek katkı da sağlamadım haklısın. Ama bunların konuyla ne alakası var şimdi. Olayı sidik yarışına çevirmene gerek yok :)

Ben sana foruma katkın yok gibi bir şey demedim. Temayı paylaşmanda da sıkıntı yok, paylaşman aksine güzel bir şey.
Olay şu temayı öyle bir paylaşmışsın ki sanki tema sana ait gibi. Dosyayı kendi sunucuna çekmen, site adınla şifrelemen, kullanıcıları sitene yönlendirmen vs. bunlar hoşuma gitmedi. Etik olmadığını söylediğim kısım bu işte.

Adamların sitesinin linkini ekleyip buradan indirebilirsiniz desen benim için hiçbir sıkıntı yoktu. Aksine seni tebrik ederdim.
birsevda

kişi bu mesajı beğendi.

PHP • HTML • CSS • JAVASCRIPT • WORDPRESS İşleriniz Yapılır [ Uygun Fiyat + 9 Yıllık Tecrübe ]

• Üyelik 19.04.2018
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 167
  • Beğeniler 21 / 65
  • Ticaret 0, (%0)
Rust attığın 3 mesajın da 3ü bir birinden farklı. ben ilk mesajımda dedim ki halen söylüyorum. admin,yönetim,forum moderatörleri bana bir uyarı veya etik değil paylaşmayın gibisinden bir öm veya telefon numaram orada yazıyor arayıp da uyarılmışlığım yok. bende forum yönetiyorum forum kurallarını da okudum sizden etik değil gibi bir mesaj almam garibime gitti.

http://www.wise-king.com/forum-kurallari.html sayfasına girin sayfanın en altına ne yazıyor bir bakın. forumumu ben yeni açtım 3 5 gün olmadı daha açtığım gibi böyle bir yazı yazdım.

dur bi ekran görüntüsü atayım.

ha okuyamam mı diyorsunuz text metin de yazalım

orada aynennn böyle yazıyor.
Not:Forum yöneticileri olarak sektörde adımıza yakışır şekilde haraket edebilmemiz için siz değerli üyelerimizden saklamak niyetinde değiliz.Burada yayımlanan sözleşme metni sektöründe iyi bir yerde olan ***'dan alıntı yapılarak forumumuza uyarlanmıştır.Yakın zamanda değişlik yapılacaktır, forum yönetimininden bizlere ulaşılması ve kaldırılmasını istendiğinde kaldırılacaktır. Yakın zamanda sizlere daha iyi bir hizmet verebilmemiz için forum kurallarımızı yeniden düzenleyeceğiz.

Wise-King (Bilge Kral) - info@wise-king.com

merak etmeyin ben ne yaptığımın farkındayım.
Rust

Daryl Daryl Full-Stack Web Developer Kullanıcı
  • Üyelik 11.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Web Geliştirici
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad A** Ç**
  • Mesajlar 156
  • Beğeniler 43 / 64
  • Ticaret 0, (%0)
cpolat Meseleyi boş yere uzatıyorsun. Etiketleyip cevap vermek yerine mesajlarımı reportla ya da modlara bildir gerekli işlemi onlar halleder. Son mesajımdır.

PHP • HTML • CSS • JAVASCRIPT • WORDPRESS İşleriniz Yapılır [ Uygun Fiyat + 9 Yıllık Tecrübe ]
wmaraci
wmaraci

• Üyelik 19.04.2018
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 167
  • Beğeniler 21 / 65
  • Ticaret 0, (%0)
Rust sizin yüzünüzden güzelim konum ne hale geldi.

"Meseleyi boş yere uzatıyorsun. Etiketleyip cevap vermek yerine mesajlarımı reportla ya da modlara bildir gerekli işlemi onlar halleder. Son mesajımdır." onlar halleder mi ? sanki forumda en yetkili kişi de yönetime emir veriyor. onlar halleder. ya ne kadar boş ve pişkin cevaplar. inş son mesajındır ne diyim gece gece. ben forum kurallarını da okudum ne yaptığımı da biliyorum. yaşım da orada yazıyor hiç kimsenin emeğini ekmeğini yiyip de etik metik gibi cevaplar duyucak biri değilim. sizden ricam benim açtığım hiçbir konuya cevap yazmayın. istedğiniz yere şikayet edin. isterseniz konuların sahiplerini bulun e-mail atın telefonla arayın gidin görüşün.

cihaneken cihaneken Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 25.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Elektrik Teknisyeni
  • Konum Fransa
  • Ad Soyad C** E**
  • Mesajlar 3508
  • Beğeniler 488 / 1190
  • Ticaret 1, (%100)
Yani çok münakaşaya gerek yok aslında, herkesin kendi bileceği iş. Paylaşılan şey MIT lisansı altında yayınlanan bir şey dolayısı ile isterse ticaretini bile yapabilir isterse bir kopyasını sahiplenebilir. Fakat bu işin diğer insanlar darafından nasıl göründüğünün sonuçlarıda paylaşan kişiyi ilgilendiriyor.
89911

kişi bu mesajı beğendi.

VipTema VipTema Vip Tema Web Tasarım Kullanıcı
  • Üyelik 29.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Vip Tema Web Tasarım A.Ş.
  • Konum Tekirdağ
  • Ad Soyad Ö** I**
  • Mesajlar 1393
  • Beğeniler 704 / 703
  • Ticaret 21, (%100)
cpolat hocam sen ne anlatıyosun ya :) okuyup okuyup gülüyorum. Adam sana demiş ki, bu bir ücretsiz admin panel teması, kendi sitesinden indirme linki versen daha iyi olur demiş. Bu şekilde hem size aitmiş algısı uyandırıyor(bu paneli bilmeyenler için) hem de burada paylaştığınız bir paylaşımda 1 yıl sonra da patlak olmayan bir link ve güncel versiyon ile faydalanılabilsin diye.

Sen neden adamın paylaşımlarını baz alıp oradan vurmaya çalışıyorsun ki :)
Bi ara Rust 28 yaşında, siz 23 yaşındasınız sandım.

Başka bir forumda yazdığınız şeyi göstermekte sidik yarışı olmuş. Yapmayın hocam.

Birde ne paylaştığınıza elbette kimse karışamaz da atomu parçalamış gibi lanse etmek nedir ya bildiğimiz adminlte yıllardır kullanıyoruz bilmeyen yoktur. Bootstrap kadar içtiğin su kadar popüler yani.
Daryl

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 19.04.2018
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 167
  • Beğeniler 21 / 65
  • Ticaret 0, (%0)
Okan_IŞIK açtığım konu rayından çıkıyor.ücretsiz bir temayı istediğim gibi paylaşırım istersem para ile de bu temanın aynısını yapımcıya haber dahi vermeden satışını dahi yapabilirim.Yayıncı buna izin vermiş derlenmemiş hali dahi içinde.Fakat benim böyle bir talebim isteğim yok. hiçbir zamanda olmayacak yazılımcı ve forum buna da izin vermişken sizin gibi düşünenlere cevap düşmez. siz gülmeye dewam bizim başka işlerimiz var. boş boş cevap yazmayın

Zoordak Zoordak WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 11.11.2018
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Yazılım
  • Konum Adana
  • Ad Soyad Ş** Y**
  • Mesajlar 11
  • Beğeniler 4 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
Rust Çok doğru. Emeğe saygı !

PhonexPHP PhonexPHP WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 19.09.2016
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek PHP Geliştiricisi
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad G** D**
  • Mesajlar 86
  • Beğeniler 8 / 42
  • Ticaret 0, (%0)
Paylaşım yapmak istiyorsanız resmi sitesinden indirme linki verebilirsiniz. Paylaşımcılık bu değil. Neden ülkece ileriye gitmiyoruz sorusuna örnek olacak bir konu olmuş.
UNKEF

kişi bu mesajı beğendi.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al