Daryl
Full-Stack Web Developer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Web Geliştirici
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
cpolat üstad sakin bahsettiğin projeler çoktan tarih oldu :) foruma daha ciddi projelerle ilgilendiğim için uzun zamandır giremiyordum. Pek katkı da sağlamadım haklısın. Ama bunların konuyla ne alakası var şimdi. Olayı sidik yarışına çevirmene gerek yok :)
Ben sana foruma katkın yok gibi bir şey demedim. Temayı paylaşmanda da sıkıntı yok, paylaşman aksine güzel bir şey.
Olay şu temayı öyle bir paylaşmışsın ki sanki tema sana ait gibi. Dosyayı kendi sunucuna çekmen, site adınla şifrelemen, kullanıcıları sitene yönlendirmen vs. bunlar hoşuma gitmedi. Etik olmadığını söylediğim kısım bu işte.
Adamların sitesinin linkini ekleyip buradan indirebilirsiniz desen benim için hiçbir sıkıntı yoktu. Aksine seni tebrik ederdim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
PHP • HTML • CSS • JAVASCRIPT • WORDPRESS İşleriniz Yapılır [ Uygun Fiyat + 9 Yıllık Tecrübe ]
Daryl
Full-Stack Web Developer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Web Geliştirici
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
cpolat Meseleyi boş yere uzatıyorsun. Etiketleyip cevap vermek yerine mesajlarımı reportla ya da modlara bildir gerekli işlemi onlar halleder. Son mesajımdır.
PHP • HTML • CSS • JAVASCRIPT • WORDPRESS İşleriniz Yapılır [ Uygun Fiyat + 9 Yıllık Tecrübe ]
cihaneken
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Elektrik Teknisyeni
-
-
Ad Soyad
C** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Yani çok münakaşaya gerek yok aslında, herkesin kendi bileceği iş. Paylaşılan şey MIT lisansı altında yayınlanan bir şey dolayısı ile isterse ticaretini bile yapabilir isterse bir kopyasını sahiplenebilir. Fakat bu işin diğer insanlar darafından nasıl göründüğünün sonuçlarıda paylaşan kişiyi ilgilendiriyor.
VipTema
Vip Tema Web Tasarım
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Vip Tema Web Tasarım A.Ş.
-
-
Ad Soyad
Ö** I**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
cpolat hocam sen ne anlatıyosun ya :) okuyup okuyup gülüyorum. Adam sana demiş ki, bu bir ücretsiz admin panel teması, kendi sitesinden indirme linki versen daha iyi olur demiş. Bu şekilde hem size aitmiş algısı uyandırıyor(bu paneli bilmeyenler için) hem de burada paylaştığınız bir paylaşımda 1 yıl sonra da
patlak olmayan bir link ve güncel versiyon ile faydalanılabilsin diye.
Sen neden adamın paylaşımlarını baz alıp oradan vurmaya çalışıyorsun ki :)
Bi ara
Rust 28 yaşında, siz 23 yaşındasınız sandım.
Başka bir forumda yazdığınız şeyi göstermekte sidik yarışı olmuş. Yapmayın hocam.
Birde ne paylaştığınıza elbette kimse karışamaz da atomu parçalamış gibi lanse etmek nedir ya bildiğimiz adminlte yıllardır kullanıyoruz bilmeyen yoktur. Bootstrap kadar içtiğin su kadar popüler yani.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
PHP Geliştiricisi
-
-
Ad Soyad
G** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Paylaşım yapmak istiyorsanız resmi sitesinden indirme linki verebilirsiniz. Paylaşımcılık bu değil. Neden ülkece ileriye gitmiyoruz sorusuna örnek olacak bir konu olmuş.