TheAnalyzer adlı üyeden alıntı

6.77 TL şuan başlığı düzeltin. Ya da güncel tutun çünkü manipüle edenlere yaptırım var. Bide özgürlüğünüz den olmayın :) dolar üzerinden ekonomik saldırı yani savaş var. Cephede ve darbede başarısiz olan ABD elindeki son kozu dolar ile vurmaya çalışıyor. ABD ninn 57 trilyon dolar borcu var. Ve balon yakında patlayacak. Bizi yakmak yıkmak isteyen ABD yine hazimete uğrayacak. Şuan yapılması gereken devletine güvenmek ve arkasında durmak. Çünkü savaşta cephen belli olsun. Bizimde Allah'ımiz var diye dalga geçen kişi. Evet Allah'ımiz var senin neyin var? Sana bu aklı bu zihniyeti veren Allah ekonomiyi devleti iradeyi vermiyor mu? Dünya imtihan dünyası yaşadığın herşey Allah'ın emri ile olur. Ve sen imtihanın neresindesin onu sorgula.

Manipüle değil zaten konu içerisinde iki adet güncel kuru gösteren bağlantı var. Çok şükür her zaman Türküm (Azerbaycan türkü) diyorum ve Türkiyenin yanındayım. İki sene Türkiye de yaşadım ve kendi ülkemden ayırmam. Elimde olan son dolarlarıda yükselişe geçtiği an bozdurdum. Şuan bozdursaydım baya kar etmiş olacaktım. Herkes gibi bende istemem ekonomi çöksün. Elbette bu savaştır. Harp yoluyla bişey yapamadı, Suriye olaylarında bişey yapamadı, bir kaç sene önce bankalara ve ağ sistemimize saldırarak bişey yapamadı ve şimdi de ekonomiyi hedef aldı. Ama nerde dost dediğimiz insanlar, ülkeler ve avrupa?