Arkadaşlar yüksek otoriteli 110.000 aylık aranma hacimli yabancı bir domain aldım 3 hafta kadar önce. Hosting'i siteground (Amerika) üzerinden aldım. Hedef kitle Amerika. Hosting ve domaine verdiğim paraya acıyorum şu an ama bu benim için bir tecrübe olacak.
Önceki tecrübelerim:
-Adsense kabul edilmeyen siteye adsense aldırmıştım. Fakat tatil ile ilgili bu site ile çok fazla uğraşamadığım için siteyi kapattım.
- 1.5 senedir devam ettirdiğim ve içerisinde 250civarı özgün içerik bulunan bir sitem var. Günlük 600 tekil hite kadar çıkarttıktan sonra AMP'ye geçirdim ve 300e kadar hit düştü bir anda. Sonra AMP'den çıkarttım 450 tekil hite ulaştırdım.
- Korku hikayeleri keywordunde backlink paketi alıp forum tanıtımı ve backlink çalışması yaptırdım. Çalışma öncesi 6,7. sırada googleda çıkan keywordüm 9. sıraya kadar düştü. Tecrübe edinmiş oldum böyle şeyler siteye zarar getirebiliyormuş.
Arkadaşlar öğle arasındayım şu an bu kadar yazabildim. Boş zamanım oldukça bu yazıya devam edeceğim. Edindiğim tecrübeleri sizinle paylaşmak istiyorum özellikle yabancı site konusunda. Hayırlı günler...