TechnicaL ;

Selamlar, foruma üye olduğunuz ilk zamandan beridir denk geldikçe mesajlarınızı takip ederim, okurum. Tabi bunda kadın bir polis olarak webmaster forumunda ne amaçla kullandığınızı bilmek önemli bir etken benim için. Stalk için falan sanmayın lütfen.

Estağfirullah öyle düşüncesiz bile saygı duyarım çok net bir şekilde belirtiyorum herkes mesleğini belirtmiş bende belirttim ve ben bu forumda sadece bir üyeyim tıpkı sizin gibi bu forumda birşey olduğunda kapı gibi yöneticileri var ben bunu bilirim.

Kusura bakmayın ama birlik mesajı verdiğiniz mesajda bile ayrışmaya dair detaylar var. Madem birlik mesajı veriyorsunuz, odtü'lü öğrencileri niye onların konyalı öğrencilere yaptığı gibi küçük düşürücü şekilde eleştiriyorsunuz?

Ben ODTÜ'lüyü küçük mü düşürüyorum? Bence siz mesajı çok yanlış anlamışsınız ben Türkiye'de ODTÜ'den farklı birçok üniversite var bunların da bir sürü başarılı öğrencisi var dedim.

Bence yanlış bir tavır. Yine aynı şekilde ''müslüman olmayanı ilgilendirmesin'' ya da ''içimizdeki ş*refsizler'' gibi kelimelerde bu kategoriye girebilir. Şimdi siz söyleyin, bir katili öldürürsen, dünyadaki katil sayısında değişiklik olmaz misali, seni x diye ötekileştireni sen de y diye ötekileştirirsen ve bunu yapmadan önce de birlik mesajı verirsen sizce de tezat olmaz mı?

Size göre yanlış veya doğru saygı duyarım. Ötekileştirmek diyorsunuz bu ülkede SÖZDE istatistiklere göre %90+ müslüman olmasına rağmen en çok Müslümanları ötekileştiren ARAPLAŞTIRAN bu ülkenin insanı değil mi? Bakınız bir insan size terbiyesizlik yaparsa onu uyarırsınız güzel ahlakınızla ama bir kişi size saldırıyorsa dininize saldırıyorsa lütfen Hz. Ömer efendimizin ki kendisi İslam halifesidir biliyorsunuz neler yaptığına bir bakın bana saldırana dinime saldırana gül mü vereceğim adamın derdi ben değilim dinim anlıyormusun eğer iş bu noktaya geldiyse kimse benden GÜL beklemesin.

Bir de şu ''devletimizin, milletimizin, şunun, bunun her ne olursa olsun yanındayız'' mesajı kusura bakmayın ama çok sığ geliyor. Bu tarz konulardaki en son savaş diyebileceğimiz hadise 1789 Fransız Devrimi idi. Ondan sonra bu tarz soyut kavramların pek önemi kalmadı fakat yerine soyut kavramlar geldi. Misal, sanayi ve hammadde için, teknolojinin gelişmesi için, dünya savaşları yapıldı. Yani ileride bir savaş olacaksa daha farklı sebeplerden olacaktır, merak etmeyin.

Devir ne olursa olsun söz konusu ne olursa olsun ben üniformamı giyip işime atanacağım zaman yemin ettim. Lütfen açarak yemine bakınız sizin için önemi kalmayan konuda bu ülkenin PÖH'leri JÖH'leri can veriyor size sığ gelen bu meselede bizim hepimizin şehitleri var. Savaş sadece silah değildir bunun görevim icabı fazlasıyla farkındayım gerek ekonomik gerek din gerek ne olursa olsun savaşta barışta benim için o cümle geçerlidir düşüncenize de saygı duyarım umarım birgün bir şehit cenazesine katılır sığ düşünceleriniz dediğiniz ateş düşen yerlere bakarsınız. Ben burada duygu sömürüsü yapmıyorum ben size bayrağın kırmızısından bahsediyorum dikkatinizi çekerim.

Ha şimdi siz bunları yazınca, milletini sevmeyen, vatanını önemsemeyen biri olarak göreceksiniz muhtemelen, daha önce de bir arkadaşla bu tarz forumda mesajlarımız oldu ve uzun uzun yazmaktan bıktım açıkçası, o yüzden o konuda bir ön yargınız varsa profilimden istatistik sekmesinden tüm mesajlarımı aratırsanız, son 5-6 mesajım içinde yazdıklarımı okursanız sevinirim.

Kesinlikle böyle bir düşüncem yok önyargım hiç yok hani derler ya parayla imanın kimde olduğu belli olmaz diye bu hayat bana öyle şeyler gösterdiki önüme kanıtları gelmedikçe kendisi teyit etmedikçe istisnalar hariç kimseye önyargılı bakmam.

FETÖ, PKK diğerleri başımıza nasıl geldi nasıl arttı kim getirdi girilince çıkılamayan konular sizin bildiğiniz gerçekler benim bildiğim gerçekler tartışmaya saatler yetmez. Bir anımı anlatayım size eşimden duydum;

Diyarbakır'da biliyorsunuz ana jet üssü var eşim o bölgede görev yaparken F16'lar kalkış yapmadan önceki belirlenen bölgelerin F16'ların atış yaptıktan sonra olması gereken zahiyat ve olan zahiyat raporlarında ciddi bir sorun başladığı tespit ediliyor. Şimdi ihtimaller düşünülüyor köyden birisi F16 kalkarken arasa kampı deseki kalktı geliyorlar nereye atacağını nereden bilsin sayısız kamp var ama ciddi de bir sorun var. Köyden birkaç kişi tutuklanıyor falan istihbarattan gelen bilgiler neticesinde ama sorun hala çözülememiş. Bir personelin emir verildikten sonra sürekli olarak kısa süreli ortadan kaybolduğu başka personel tarafından gözleniyor ve üst komutanlığa bildiriliyor.

Olay şöyle içerde emir geliyor, içerideki köyde isimleri ve iletişim bilgileri verilen kişiye aktarıyor normal bir GSM'den o da ilgili hainlere aktarıyor. Bir F16'nın atış yapması için maliyete bakalım ve şu olaya bakalım. Şimdi diyeceksiniz ki ee bu kesin FETÖ'cü çıktı onu sokan kim bakın her olaya onu sokan bunu sokan gözüyle bakarsak bu olayın sonu gelmez. Bakılacak ama şöyle düşünün burası webmaster forumu;

Sizin bir web siteniz var index attı hackerlar siz kimin yaptığını bulayım da sonra indexi kaldırayım mı dersiniz yoksa ilk önce indexi kaldırır sonra yapanı bilgi vereni kaldırayım mı dersiniz?

Hepimizin ortak bir görüşü var örgüt adı farketmeksizin siyasi spor kültür alayı temizlenmesi gerekiyor. Ancak bu temizlenene kadar PKK'da adam mı biter her seferinde vergilerimiz vergilerimiz şuraya buraya gidiyor diye söyleniyoruz ee bizim vergilerimizin amacına ulaşmasını mı sağlamak öncelikli yoksa aman sallasın bombayı 1 kişi 1kişidir counter diye bir oyun vardı herhalde bunu oynamıyoruz burada. Devlet işinden terör örgütünden bahsediyoruz. Ben herşeyin bir sırası olduğuna devletin indexi kaldırdıktan sonra gereğini yapacağına inanıyorum. Şuan da hala içimizde ismi cismi bile belli olmayan çok sayıda ajanıntan tut düşmanından tut adam var adam denilirse bunları temizlemeden tehlike bitmeyecek.