Ben reklamverenim diyelim. İçimden geçirdiklerim:
reklam firmalarına reklam vereyimde reklam yapayım. Adsenseye verdim ama alternatiflerinede göz atayım.
diye geçirdim ve alternatif arayışına çıktım. Sizin açtığınız websitesine nasıl denk gelicem ? Hemde reklam sektöründe.
Tabiki reklam sitelerini Arama motoru kullanarak arıyorum. 'Googlede ilk 3 sayfadaki sitelerden bazılarına reklam vermem yeterli olacaktır' diye düşündüm.
Şimdi içeriği ayarladınız, yazılımı kodladınız. Bunların masrafını katmıyorum. Sağlam bir Seo yapmanız lazım ve sağlam bir sermaye lazım.
Sen bir reklam firmasısın ama, üstteki gibi sende bir Reklamverensin ilk etaplarda.
Yani elinde projeyi yaptıracak para (kendin kodlayabilirim diyorsan cepte.) Büyük bir iş olduğu için güzel bir sunucu, reklam firması gibi bir projeye hostingle dahi başlanacağını düşünmemekteyim. Profesyonel görünmelisiniz. Başından sonuna kadar profesyonel gözükmeniz gerekiyor ki reklam veren size reklam versin.
Projeyi, Sunucuyu, Domaini hallettikten sonra kendin düzenli olarak sosyal medyada sitenle ilgili paylaşımlar atmalısın.
Sistemi yerine oturttuğunda ise bir reklam veren kadar bütceniz olsa yeterli. Ama reklam yayımlayıcı siteler reklam yayımlayıcı site reklamı yayınlarlar mı bilmem. O sitelerin geçmişini, nasıl oraya geldiklerini araştırın hocam konuya çok hakim değilim.
Ama bana sorarsan bi 30.000 TL kadar bütçe gider.