-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Merhaba beyler benim bir film sitem var çok fazla seo yapmamıştım ve bot ile film yüklüyordum hitim 150 300 idi sonra bi arkadaşa seo yaptırdım ve içerikleri el ve özgün açıklama ile girmeye başladım fakat hitler bi anda 30 ile 50 arasına düştü arkadaşa sordum 1 aya düzenli içerik gir düzelir ve artar google index artışı yükseldi seodan sonra ama hit düştü. Sizce boşa mı uğraşırım 1 ay?
Emirhanc
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
16, (%88)
Bot ile daha çok hit alıyorsanız devam edin ama siteniz google ban yedikten sonra keşke ozgun görseydim diyebilirsiniz
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
SEO Uzmanı
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
İyi çalışmalar,
Google webmaster dan ucu boş linkleri kontrol edin, google dizininden kaldırma talep edin liste halinde. Popüler film kategorilerini google getir özelliği ile özel olarak index talep edin google'dan. SEO çalışması yaptırdım dediniz, ne tür işlemler yapmış bunları biliyorsanız belirtin. Google trafik çeken anahtar kelimelerinizin sıralamasını düşürmüş
1 kişi bu mesajı beğendi.
http://www.adnanyorukoglu.com/
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
O** D**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
hocam ben artık tövbe ettim şu seo islerine. ayni problemi ben de yasadim. bir anda bıcak gibi kesildi hitler seo calismasi yaptirinca. en iyisi kendi kendine devam etmesi.. en fazla facebook twotter google plus pinterst tumblr o kadar. baskasina gerek yok
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Freelancer SEO
-
-
Ad Soyad
U** Ç**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Merhaba dalgalanmaların olduğu bu süreçte gayet normal özgün içerik girerek eski sıranızdan daha iyi yere geleceğinizden daha fazla trafik çekeceğinizden emin olabilirsiniz.
Bildiğiniz gibi içerik artık kral.
Escalous
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
(.*?)
-
-
Ad Soyad
A** Ş**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Google algoritmalarını ve sistemlerini sürekli guncelliyor.
Ama siz dış değil iç SEO yapmışsınız. Dış SEO olsa bazı şeyleri anlamış olabilir diyeceğim ama.. Nasıl olmuş bilemiyorum keywords hatası yapmış olabilirsiniz.
Sitenize ulaşılan kelimeleri değilde başka kelimeleri baz almış olabilirsiniz.