Mitsyuki Ikeda insan dışkısından et üretmeyi başardı.

İnsan dışkısını özel bir işlemden geçirerek , zararlı bakteri ve mikroplardan arındıran Ikeda , Daha sonra özel bir sıvı, soya sosu, et sosları ve hamburger etine konulan baharatlar ekliyor, bir süre bekletildikten sonra eti hazır hale getiriyor.

Bu konu üzerinde 4 yıldır çalıştığını söyleyen profesör , normal ete göre, yüksek proteinli dışkı eti üretim maliyetinin 10 kat fazla olduğunuda ekliyor.
Ayrıca Normal bir hamburger etinden daha yüksek protein değerine sahip olduğunu ileri süren Ikeda , 1 yıl içerisinde bu etin restoranlarda yerini alabileceğini söylüyor..

Peki siz yüksek protein değerine rağmen bunu yer miydiniz ?

Kaynak : http://serindevlet.com/insan-diskisindan-hamburger.html