Bence e-ticaret için güzel bir domain.Domain yatırımcısı olarak, fiyatı şu yada bu diyemem.Bu kişiye göre değişebilir bir bakış açısı,önemli olan son alıcıyı bulup satmak.Yani bu domain üzerine e-ticaret pazari kurmayı düşünen birine..

Forumlarda ve bu tür paylaşım yerlerinde değerinin altında satış yapabilirsin.Çünkü bir çok üye alıp satmak veya projelendirip satmak peşinde olur.

Şahsen bu domainin boşta olduğunu bilseydim alırdım diyebilirim, ve 50- 100 tl ye satılabilir olan domainler peşinde olmam.

Bu domaini en az 1000 tl satış fiyatıyla listelerdim, hiç bir domainimin satılması için acelesi olmadığından, satılması muhakkaktır.Belki 3 ay belki 8 ay ama listelediğim fiyattan satılır,satılmayacak domaiini portfoyüm de en başından barındırmam.

Boş zamanıma denk geldi, açıklamayı uzatıyorum, size de moral olur umarım :)
Kısacası domaininiz para eder ve bu işin asıl yükü, sabırlı olmaktır.Çok ucuza elden çıkarayım derseniz kısa zamanda satılabilir,son alıcıya denk gelsin derseniz, bekleyebilir ama deger bir fiyata satarsınız.

Nerede satılır? Öncelikle: alanadlari.com domainilani.com sedo,afternic ve godaddy.com
Bol şans.