Arkadaşlar bir blog sitesi açmaya karar verdim. Ama içeriğine henüz karar veremedim.
Hiç anlamadığım astroloji, kadın bloğu tarzında siteler açmaya kadar yeltendim. Ama bu kategorilerde hem severek işimi yapamayacaktım, hemde yarı özgün çalışacaktım.
Ne tür bir kategoride site açmam lazım önerileriniz varmı ?
'Herife bak, ulan senin neye ilgin var, hangi konularda iyisin nerden bilelim de önerelim'
Demeyin. Hertürlü içerikte yazabilirim, ben ki 0'ın altında astroloji bilgisine sahip insan şimdiden bir kaç yazı depolayıp koymuştum, ama çok saçma ve sıkıcı geldi bıraktım gitti.
Yani hertürlü öneriniz, fikriniz benim için altın değerindedir. Aklıma yatan en mantıklı kategoride ilerlemeyi düşünüyorum.
Bulduğum kategoride paravan siteler açıp 3 ay sonra ana sitemi açmayı düşünüyorum :) 'Paravan sitemi kaldı?' demeyin. Etkisini yitirmiş olsada, 3 ay içerisinde çok işe yaramasada onlarıda geliştireceğim sürekli. Ben etkisinin olacağına inanıyorum.
'Fikirlerim altın değerindeyse ben gidip uğraşayım' diyebilirsiniz, gayet haklısınızda. Ama içinizde paylaşmak isteyen babacanlar olacaktır, herşey paylaştıkça güzeldir :)
Şimdiden teşekkür ederim.